Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Pöti
Selymes BHA hámlasztó krém betaine salicylate-tal és nyugtató összetevőkkel, melyek tisztítják a pórusokat, csökkentik a bőrpírt, javítják a bőr tónusát és textúráját, valamint hihetetlenül sima, ragyogó bőrt eredményeznek.
2017.01.13. 22:06
A folyékony változatot nagyon szerettem, így gondoltam a téli időszakra jobb lenne a krém változat, de engem sajnos nem győzött meg. Először is az illata miatt nem szívesen kenem az arcomra, mert sokkal erősebb, mint gondoltam (és hát annyira nem vagyok oda a teafaolaj illatáért), másrészt pedig eléggé ragacsos az állaga. Emellett nem érzem olyan hatékonynak sem, mint a folyékony változatot.Viszont nem bántja a bőrt, szinte mindennap is tudnám használni. A végét inkább a dekoltázsomra és a hátamra használtam el, az arcomra számomra nem ideális.
2017.01.13. 19:22
Nem rossz, hozta a tőle elvártakat, heti 3-4x is használom, de felkenve nekem kellemetlen ez a ragacsos krémes érzés, legközelebb inkább a folyékony formát veszem. A csomagolás mondjuk hiányozni fog, ezt könnyű bármikor csak bedobni a táskába.
2016.07.09. 20:47
Egy-egy konkrét helyre alkalmazom gyulladáscsökkentőnek, illetve ha utazom és a folyékony verzióját nem szívesen viszem, akkor is ezt pakolom el inkább. Bevált, ugyanúgy kíméletesen hámlaszt és csökkenti a gyulladást, mint a folyékony verziója. Nem szárít ez sem.
2016.04.29. 06:40
Kellemes használni. Nem szárít, sőt, hidratál. Csak a vörös kialakulatlan pattanás dudorokra kenve elősegíti a gyosabb lefolyásukat.
Utoljára szerkesztve: 2016.05.02. 13:09 - 2016.04.04. 11:50
Ennek a folyékony verzióját nagyon szeretem, de fogyóban volt így gondoltam kipróbálom ezt is. Ugyanolyan gyengéd mint a folyékony, én kicsit kevésbé érzem eddig hatásosnak (bár még csak 3szor használtam) de ez lehet azért van mert már sokkal kevesebb csúnyaság van az arcomon. Mivel krém, ezért szárazabb bőrűeknek telitalálat lesz, a hideg időszakban imádni fogom, de a kánikulában szerintem maradok a folyékonynál. Jó kis termék, nem irritált, ár-érték arány kiváló mint minden cosrx-nél.Update: Imádom <3 Nagyon szép a bőrképem másnapra. Pattanásokat nem tüntet el teljsen, de a gyulladást csökkenti. Mivel hidratál a bőröm selymes és pihepuha utána.
2016.03.18. 11:37
Elsők között csaptam le rá, nagyon örültem, hogy végre krém formában is elérhető lett a termék. Már túl vagyok a próbán, persze nem lett olyan babapopsi bőröm tőle mint egy 3 évesnek, de határozottan javított az összképen a termék. Nem csíp, nem érzem rosszabbnak mint a PC hámlasztóját. Majd még frissítek :)