Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül

Cuticura Shine Control Facial Moisturiser

3.6
Hozzáadva 2017.05.08.by

dorothea

Olajmentes arckrém zsíros bőrre cinkkel és uborkakivonattal, mely szabályozza a faggyútermelést és mattítja a bőrt.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

2017.04.26. 15:46

Anno leárazva vettem a DM-ben, nagyon dicsérte az eladó, kicsit sajnáltam is, hogy csak most ismertem meg a terméket. Nagy örömmel kezdtem el használni, az állaga, illata isteni, azonban a hatása nem. Pár nap eltelte után tele lett az arcom pattanással, alig bírtam eltűntetni őket. Ismét elővettem, hátha. De sajnos nem. Most sem szereti a bőröm. Pedig nagyon akartam.

2016.09.04. 18:57

Én imádom! Leárazva futottam bele június végén a dm-ben, és úgy voltam vele, hogy 350 Ft-ért nem hagyhatom ott... Már az első kipróbálásnál egymásba szerettünk, nekem nagyon tetszik a híg, vizes állaga, és hogy ennek ellenére úgy, vagy talán még jobban hidratál, mint egy zsírosabb, nehezebb krém. ..Ééés, ahogy lentebb is írták, a bőr nagyon hamar "becuppantja", erre tényleg ez a legjobb szó. :)Minden reggeli és esti arcápolási rutinom kihagyhatatlan része, bátran ajánlom mindenkinek.

2016.08.06. 19:28

Első hidratáló krémem és elsőre utáltam. Valamiért zsíros és ápolatlan lett tőle az arcom. El is tettem porosodni, csak annyira vettem elő, hogy a borzalmas csomagolásából áttettem másba. Pár napja nagyon száraznak éreztem az arcom ami nálam még sosem fordult elő. Előkaptam és láss csodát imádom. Puha és matt és hidratált tőle az arcom. Hamar beszívódik és az illatát is megszerettem.

2016.06.30. 11:35

Igazi nyári, könnyű krém. Hamar beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet, és az arcom sem fénylik annyira tőle. Ráadásul a benne található cink megakadályozza a pattik kialakulását. Simán elmegy egy éjszakai krémnek is, legalábbis én néha úgy is szoktam használni. Finom uborkás illata van, nem tolakodó és hamar el is illan. A csomagolásával viszont nem sikerült kibékülnöm. Hiába csavarom rá szorosan, a termék kifolyik belőle. Ebből a szempontból nem túl praktikus és az adagolása is elég nehézkes, de hamar meg lehet szokni. A hatásáért pedig megbocsájtom neki a tubusát. Jár az öt csillag. :)

2016.06.26. 09:49

2 hétig használtam, utána tele lett az arcom pattanással. Valószínű, hogy ettől a krémtől, mert semmi más újat nem használtam. Azt szerettem benne, hogy gyorsan beszívódik, és persze az árát....De soha többet nem fogom használni :(

2016.06.03. 05:37

Egyszerű, nem egy nagy durranás, de az ára sem az. Szépen frissít, hidratál, teszi a dolgát. Könnyű állagú, kellemes felvinni. Nem egy csodaszer, de ár-érték arányban jónak mondható.