Sminkek arcra

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Alapozó SPF10

4.4
Hozzáadva 2023.08.29.
15 ml és 30 ml

"Hihetetlenül könnyű, kellemes az arcon, és mégis kiemelkedő, 24 órás a tartóssága. Tökéletesen egységesíti az arcbőrt, takarja a hibákat és nem törlődik le. A tükröt nyugodtan otthon hagyhatja, sminkjét a nap folyamán nem kell megigazítania. Ahogy reggel sminkelt, ugyanolyan lesz a megjelenése este, sminkeltávolítás előtt is. Nem számít, mennyire volt nehéz a napja. Próbálja ki, és meg fogja érteni, hogy a Double Wear Stay-in-Place sminket miért választják világszerte nők milliói az első helyen!"

49 árnyalatban kapható

12 200 Ft és 22 800 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2025.03.25. 11:51 - 2025.03.25. 09:58

Azoknak ajánlom akik a vastag fedést szeretik. Illata is nagyon jó, nekem az egyik kedvenc termékem az Estee Laudertől.

2025.03.20. 10:52

Életem alapozoja csak egy dolgot bánok, hogy nem vettem meg hamarabb. Valóban nagyon tartós pedig nálam nem birta semmi egész nap😅 de ez maga a tökéletesség 😍😍

2025.03.08. 20:09

Igazan mokas mennyire szar ez az alapozo. Nehany velemenyt elolvastam es ahogy elottem tobben irtak, nalam is ugyan ugy mukodik: szarit, huzza a bort, minden borhibat, porust, rancot felnagyit/kiemel. A legviccesebb h meg a korrektort is megvettem hozza, mert hat mi bajom lehet tole...... eletem legrosszabb alapozoja

2025.03.06. 12:52

Közepes-erős fedése van, viszont érdemes t-vonalban rápúderezni! Kb: hat órát bír ki! Olajos bőrön gyorsabban lejön érdemes fixálni!

2025.02.24. 06:37

Csalódás. Pont annyit tud,amit egy fele ennyibe kerülő alapozó,semmivel se többet.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.22. 09:55 - 2025.02.22. 09:28

Tetszik az állaga, kellemes viselet a bőrön, amennyiben megfelelő mennyiségben viszi fel az ember. Az én bőrömön egy leheletnyit szabad csak feltenni, decens a fedése, de szép összképet ad. Viszont ha túl sok kerül fel akkor nagyon maszkszerű a hatás. Sjanos én valószínűleg világosabbat vettem mint kellett volna, megpróbálok majd egy jobb színt a bőrömhöz.