Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

4.5
Hozzáadva 2017.02.21.by

csildiko60

2017.02.20. 22:57

A legjobb testápoló amit valaha használtam. Isteni az illata, nagyon jól hidratál emelett könnyen beszívódik és tartós.Sajnos már nem kapható. :-(

2017.01.13. 16:49

Húú, imádom az illatát, a hidratálását, az állagát...érzem hogy van tartalma. Néha az arcomra is használok belőle 1-1 nyaralás alatt, ha nem viszek arcápolót, és nem volt arcon se probléma vele.

2016.12.29. 20:02

Anyukám kedvence, konkrétan az egyetlen krém, amit hajlandó magára kenni. Isteni illata van, nagyon száraz bőrre is jó és ahogy látom sokáig tart a hidratáló hatása. Egy ideje sajnos vadászom, ajándékba akartam neki szerezni megint, de sehol nem találtam, párom szerint Magyarországon már nem forgalmazzák, hát, remélem téved. :D

Utoljára szerkesztve: 2017.02.25. 00:39 - 2016.07.03. 16:48

Évek óta ez használom, még az arcomra is alapozó alá. Nagyon jól hidratál, tetszik az illata, elég gyorsan felszívódik.Up: Ééés pont miután a véleményt írtam soha többet nem találtam. Ez volt az egyetlen olyan testápolóm amit rendesen beszívódott és nem hámlott le darabokban.. :( Azóta vagy ötöt próbáltam és szörnyűek.

2016.01.24. 14:28

Rossmannban vettem kiárusításos termékként 650Ft-ért. Meglepődtem milyen kevés kell belőle (egész testre). Tényleg vaj szerű állaga van. Nagyon tetszik. Az illatáért annyira nem rajongok, de simán ellehet viselni. Kíváncsi vagyok meddig fog tartani, mivel az előző Dove testápolóm egy hónapig se bírta ki. Eddig 5 csillag!

2015.07.22. 09:12

Anyukám nekem adta, mert nem szereti a kencéket. Vaskos, csúszós, kellems illatú krémről van szó, hagy egy vajas réteget a bőrön, kevés is elég. Én főleg a kezemre használom, ha nagyon ki van száradva, olyan havonta egyszer. Elrakom télire, akkor valószínüleg többet fog kelleni.