Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
onecrimsonnight
Shea vajjal és vanílilával.
Kiszerelés: 75 ml
2020.11.28. 22:59
Nagyon szeretem az illatát, nyugtató hatása van. Nem érdemes sokat használni egyszerre, mivel egy sűrű krém. Használat után néha zsíros érzést hagy.
2018.10.30. 00:55
Nem szeretem a kezkremeket, mert valahogy szinte az osszes csodot mondott nalam. Mar mar azt gondoltam a kezkrem csak uzleti fogas, amolyan parasztvakitas mint a mainstream parfumoknel a ferfi es noi illat... De aztan kiprobaltam ezt a kezkremet, es el vagyok ajulva. Az illatatol konkretan elalelok, egyszeruen imadom! Balzsamos, puha, kremes illat, nem gejl, elvezhetoen imadnivalo. Amikor a kezemre nyomtam a kremet, egybol az a gondolat futott at az agyamon, hogy megint egy hig kezkrem ami egy fillert nem er.. Aztan bedolgoztam a borombe es lass csodat, ereztem azt a balzsamos, gazdag krem erzeset amit elvarnek egy kremtol. Imadom!
2017.02.13. 20:11
Igazán praktikus kiszerelés, táskába dobálni is biztonsággal lehet. Az illata nagyon kellemes, de nem túl tolakodó, ahogy az a többi dove termékről is elmondható. Sokáig elég, és megfelelően hidratál, bár a téli hónapokban számomra kevésnek bizonyul. Újra fogom venni, ha épp úgy adódik, bár kísérletezgető típus vagyok kézkrémek terén. Nem csúcstermék, de nincs miért lepontoznom, így egy erős négyest adok.
2017.02.02. 23:18
Finom az illata,gyorsan beszívódik és jol hidratál.Újra fogom venni,jo kézkrém.
2017.01.21. 09:43
Nem lett a kedvencem. Annyira nincs jó illata,nehezen szívódik be és még ragacsos érzetet is nyújt. Pozitivuma talán a mérete,igazi táskába dobálós.
2016.05.17. 06:12
Hamar beszívódik, nagyon sokat használt a száraz kezemre. este ha elfelejtem bekenni, a kezem szinte kiált érte :)