Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Mademoiselle Rita
2025.01.18. 21:34
2 alkalommal használtam, kész szenvedés volt utána pedig romlásig állt a szekrenyemben. Förtelmes, sajnalom hogy pénzt dobtam ki rá.
2024.12.03. 10:13
Nekem ez tetszett, könnyen eloszlatható, és imádom a Dove illatot, amit hagy maga után, elfogyott hamar. :)
Utoljára szerkesztve: 2023.10.28. 14:20 - 2023.10.20. 11:44
Allagra, kenhetosege, felszivodasa nagyon jo. Hidratalo hatasa nekem nem elegendo. Az illata nem rossz, de ebben is (mint pl. a kokuszos Dove testapoloban) van egy eros ,,papir illat’’, plusz enyhen megjelenik benne az oreges illat (ami pl. a kek Dove testapoloban nekem elviselhetetlen), ugyhogy nem teljesen a ,,silk’’ illata van, de valahogy ebben megis jo kombinaciot alkot ez igy. Nekem a hidratalo hatasa hatareset, nem elegendo, de valahogy osszessegeben megis szeretem.
2021.03.19. 14:32
Ajándékba kaptam, de nekem sajnos kiütések jöttek elő tőle a lábamon. Hiába próbálkoztam vele többször, külnböző alkalmakkal ( borotválás előtt, után, független tőle) de mindig ezt tapasztaltam. Sajnálom, mert amúgy az illata kellemes volt és így egy jó nagy adag testápoló veszett kárba.
2020.01.24. 18:01
első használatra elvarázsolt! Nagyon szuperül hidratál ez az illat hmmm :)
2019.10.19. 18:00
Nekem olyan "teljesen általános" testápoló emlékem van róla. Sérült, kiszáradt bőrt irritálja