Dezodorok

dr. Organic Alumíniummentes Golyós Dezodor Bio Aloe Verával

3.6
Hozzáadva 2019.04.03.by

markovichm

A pórusok elzárása nélkül 24 órás védelmet biztosít. Irritációmentes, antibakteriális golyós dezodor, mely gyengéd a bőrhöz, mégis hatékonyan semlegesíti a nem kívánt testszagot, gátolja a túlzott verejtékezést, megnyugtatja és hidratálja a bőrt.

2022.10.08. 04:52

Mivel alapjáraton sem vagyok túl izzadós, így ősszel és télen föleg nem, ilyenkor kizárólag aluminium mentes dezodorokat használok.Mindenképp szerettem volna kiprobálni ennek a márkának a deoját de sokalltam az árát, viszont kuponnal elég jó áron be tudtam szerezni. Ez az aloes volt a legszimpatikusabb,illata is tetszik. Hatásával is elégedett vagyok,estig kitart,esetleg ha úgy érzem nap közben egyszer ujra kenem.

2022.04.13. 18:10

Nekem bevált. Mindig tiszta bőrfelületen használom. Nem okoz gyulladásos elváltozást, nem hagy nyomot a ruhán. Diszkrét illata miatt bármilyen más illatos kozmetikummal használható. Előtte sokat szenvedtem más dezodoroktól. Nem kell vastag rétegben felvinni. Ha kicsit túl sok kerül a bőrfelületre, vagy bemasszírozom, vagy felitatom a felesleget. Valóban semlegesíti a szagokat.

2020.06.15. 19:33

Csípte a bőrömet, ki is folyt a termék mindig a golyó mellett és konkrétan büdös voltam tőle, meg a pólóimat is dobhattam a kukába mert össze fogta.Kuka. Senkinek nem ajánlom.

2020.02.02. 16:54

Nekem tetszett. Nem vagyok izzadós, ezért csak illatosításra kellett valami natúr, aluminium-mentes deó, amire be is vált ez. Felkenés után kicsit ragacsos, de ha kézzel bemasszírozzátok a bőrbe, akkor teljesen okés, csak vigyázni kell, hogy ne kenjen fel túl sokat belőle az ember. 😃

2019.11.17. 17:08

Sajnos nem igazán vált be, csípte a bőröm, az illata se jó. Hatása nem rosszabb mint hasonló társainak, összetevői szépek de ennyi a pozitívum.Az árát elég magasnak tartom a teljesítményéhez képest így csak 2*-ot tudok adni.

2019.10.27. 17:43

Én nagyon szeretem az illatát. Izzadsz vele, de nem büdöset. Nálam újrakenős, a nap felénél újra használnom kell, hogy ne menjen el az illata és a hatása, de ennek ellenére vagy emellett nekem az egyik kedvenc deom.