Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

dr. Organic Hajkondicionáló Marokkói Bio Argán Olajjal

3.8
Hozzáadva 2013.09.14.by

Szendi

A marokkói bio argán olaj vitaminok, antioxidánsok és esszenciális zsírsavak fantasztikus forrása. E különleges, egyedülállóhatásúolaj, saját fejlesztésű, bioaktív növényi hatóanyag koktéllal kombinálva hidratáló és regeneráló bevonatot képez a hajszálakon, emellett mélyen behatolva a hajszálak rostjai közé simává, fényessé és élettelivé varázsolja a hajat.

2020.06.12. 11:07

Sajnos nem vált be, a hajvég ugyanolyan száraz maradt, illetve az az érzésem, hogy kissé összecsomózza a hajat, így nekem pénzkidobás volt.

2019.04.24. 08:34

A samponjával együtt vettem meg, és teljesen ledöbbentett, hogy balzsam létére sem képes semmit sem hidratálni, sőt még tovább szárította a hajam a sampon után. Olajos pakolásokkal sikerült rendbe hoznom a száraz hajvégeket, most az egészet kezdhetem előről. Senkinek sem ajánlom, főleg ennyi pénzért.

2018.12.11. 23:03

A sampon párjával együtt használom. Szőkített hajam van, ami kèkre van színezve, a balzsammal bekeverve viszem fel a szintén vegán hajszínezőt. Nagyon jól hidratál, és jól működik a színezővel :)

2018.11.20. 18:01

Az illatával nem vagyok kibékülve, de már megszoktam. :) Minél "büdösebb" egy termék, annál hatékonyabbak az összetevői.. és valóban, nagyon szép az összetevők listája. :) A hajam puhává varázsolja, de sajnos a töredezettséget nem állítja meg. :( Ettől függetlenül újraveszem, ha megint akciós lesz.

Utoljára szerkesztve: 2018.10.03. 13:30 - 2018.09.24. 13:33

Up: Fújderossz! Még 2x próbálkoztam vele, mind a kétszer két maréknyi (!!) mennyiséget oszlattam el a váll alá érő hajamra....Ugyanolyan gubancos kis madárfészkek voltak a tincseim végén,mint elsőnek, sőt egyre többet fedezek fel. Totál kiszívja a hajam, nem győzöm olajozni, hidratálni utána. Őszintén elvette a kedvem a márkától. Eddig egy barátnőnek akartam adni,de félek,h megutálna. Nagyon nem ajánlom. -2*Én is leárazva vettem, bár nem ezt a fajtát néztem ki, úgy voltam vele, hogy jó lesz a márkát kipróbálni. Az állaga nagyon tetszik, sűrű, testvaj-szerű, az én szuper száraz hajamnak ez való. Az illata nekem nem tetszik, olyan patikás-gyógynövényes, kifejezetten örülök, hogy nem érzem sokáig. 🤗 A hatása... meg vallom őszintén ahány tincsem annyi textúrát fedezek fel, eddig ilyen nem volt 😅😃 van olyan ami remekül hidratált, gyűrű göndör,a másik mellette meg,mint a kóró, szörnyen száraz és gubancos, rossz ránézni... Nem értem 😃 lehet kimaradt, legközelebb még nagyobb mennyiséggelpróbálkozok, bár a balzsamokat soha nem sajnáltam eddig sem a hajamról 🤷🏻‍♀️ Egyelőre 3-as( -2* a hatás és ár miatt, az illatot elnézném ha működne), aztán ha mégis bennem van a hiba, majd jövök update-re.

2018.09.20. 13:38

A Dm-ben találtam leárazva 1900 ft-ról 1100 ft-ra, így gondoltam kipróbálom, amúgy is szemezgettem már a termékcsalád tagjaival! Az illata valami mennyei, igazi keleties, fűszeres, az 1001 éjszaka jut róla eszembe, így engem ez abszolút megnyert! :D Az állaga sűrű, jól el lehet oszlatni a hajon. A hajam puha lesz tőle, az is marad másnap is! Az illata sajnos nem marad meg, de nem vonok le csillagot emiatt. Gyönyörűek az összetevői, tele van sok sok ápoló olajjal és kivonatokkal. Teljes áron is újra fogom venni! :)