Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
k.eszter88
2024.07.18. 23:57
Imádom benne, hogy természetes, és nem tartalmaz alkoholt, szilikont, szulfátokat, parabéneket. Ritka ilyen terméket találni megfizethető áron. Erős az illata, de én imádom! Volt, hogy még napokig éreztem a méz illatát. Nehezen fésülhető, száraz, göndör hajam van, és nagyon sokat kellett használják belőle, hogy hajmosáskor kifésüljem a hajam. Az állaga miatt pikk-pakk elfogyott. (de hamar vissza is vettem ;)
2014.04.24. 16:22
Imádom az illatát, a hatékonyságáról még nem tudok nyilatkozni.
2014.03.22. 07:51
Talán egy fokkal jobb, mint az átlagos balzsamok, de amúgy semmi extra. A méz illatot még másnap is lehetett érezni a hajamon, ami nekem mondjuk annyira nem jött be. Ha nincs más, jobb, megteszi ez is balzsamként.
2013.05.12. 14:25
kisimítja a sampon által összekócolt hajamat, szép fényt ad neki, és könnyen kifésülhető. az illata jellegzetes mint a Dr Organic termékeknek általában, de engem nem zavar. viszont tényleg több kell belőle mint egy átlagos balzsamból.
2012.05.09. 13:37
Nagyon szép, egészséges fényt és puhaságot ad a hajnak. Kiemeli a festett haj színét. Nekem is a fogyás mértékével van gondom, elég sokat kell belőle egy mosásnál felhasználni, így az ár kevésbé térül meg, mint a samponnál. Én mindig fent hagyom legalább 1-2 órára, néha ricinussal keverve, nagyon jót tesznek a hajnak.
2012.04.08. 20:58
A sampon-párjával együtt használom, és nekem nagyon beváltak. Első alkalommal persze jól rámhozták a frászt, ugyanis egy száraz szénaboglya csücsült a fejem tetején, de a 3. használat után már olyan fényesen csillogott a hajam, mint még soha. Egyetlen problémám vele, hogy hígabb, mint a legtöbb balzsam, így több is kell belőle egy alkalommal - emiatt a -1 csillag. És végül, aki nem szereti a tömény méz szagot, az ne vegye meg, mert tényleg erős, és viszonylag hosszantartó illata van, de én speciel imádom, úgyhogy nekem öröm vele/velük a hajmosás. :)