Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
apolka
SPF 30. Tisztán fizikai fényvédelmet adó fényvédő, mely ideális az érzékeny bőr számára is. Illatanyagmentes.
Utoljára szerkesztve: 2011.07.20. 08:17 - 2011.07.14. 08:20
Szerkesztés: Nem, nem lehet rá jól sminkelni. Legalábbis az új Vitalumiere Aqua alapozómmal nem működik valahogy jól együtt. :( Önmagában remek, de valamiért délutánra az alapozó elkezd meglátszani a bőrömön, ha ez van alatta. Nagy kár, és ezért még egy csillagot le kell vonjak, és emiatt nem is fogom újra megvenni.... Eredeti:Sokat kerestem egy tisztán fizikai fényvédőt, ami kb 30-s faktorú és több benne a cink oxid mint a titanium dioxid (hogy az UVA védelem is jó legyen). Na, hát ezt találtam, és nem is csalódtam benne. Nagyon kellemes használni, nem hagy fehér réteget (legalábbis az én világos bőrömön nem), jól lehet rá sminkelni, sosem égtem még le vele. Szóval nagyon szuper, de kettő baja van, amiért le kell vonjak egy csillagot: egyrészt drága, másrészt nehezen beszerezhető.