Szérumok, Kezelések

hajasbaba

Parfüm és parabénmentes.

Kiszerelés: 50ml

Utoljára szerkesztve: 2019.03.01. 18:40 - 2019.03.01. 18:39

Régóta ki szerettem volna próbálni, nem csak a rengeteg dicsérő vélemény miatt, hanem mert egész télen kerestem az ideális kézápolót extrém száraz bőrömre. Végül külföldön vásároltam meg egy nagyáruház parfümériájában, mivel épp kedvezény volt rá. A szett tartalma az 8 hour krém, a kézkrém verziója, és egy ajakbalzsam volt. Mindegyiket kipróbáltam, és csak csatlakozni tudok a dicsérő szavakhoz: a kézkrém remekül bevált, de szerintem nincs nagy különbség a kézkrém és a "bordókupakos" 8 hour krém között. Ez valóban egy nehéz krém, teljes arcra semmiképp nem való,csak helyileg a kipirosodásokra, hámsérülésekre. Nos az illata tényleg kissé fura, patikai jellegű, de engem egy idő után nem zavart, mivel a hatása ezt nálam teljesen elllensúlyozta. Az ajakbalzsam sem rossz,de nem hiszem, hogy újravenném, ha elfogy, irreálisan drágának tartom. Viszont ha a krém elfogy, azt biztosan újraveszem.

2019.01.01. 16:18

Nekem egy bordós-piros tégelyes verzióm van az 8 hour krémből (Angliában vettem), ami nem is krém, hanem már gyantaszerű balzsam (fura illattal). Ahogy a kék tégelyes Nivea, ez is mindig kell, hogy legyen otthon. Ha kicsípi a téli szél az orcámat, akkor este -csak oda- felkenek egy picit, és reggelre megnyugtatja a bőröm, lehozza a pirosságot. Az én verzióm is "zsíros" érzetű, mint egy vietnámi balzsam.

2018.07.11. 18:28

ha van krém, ami megérdemli az "ötcsillagos csodaszer" minősítést, akkor ez az. Ha túltesszük magunkat az árán, akkor egy tényleg mindenre használható, univerzális krémmel állunk szemben. Bár szerintem arckrémnek túl sűrű és zsíros, de például éjszakai szemránckrémnek kiváló és mindenféle bőrproblémára is (főleg kiszáradt területeken) tökéletes. Az 50ml-s kiszerelés elképesztően sokáig kitart, hiszen nagyon kis mennyiség is elegendő belőle. Minden háztartásban ott lenne a helye, tényleg érdemes befektetni egy tubusba.

2017.12.31. 15:14

Nagyon vágytam erre a krémre, mert youtube-os sminkvideókban gyakran kerül elő mint kiváló hidratáló krém. Az én kevert, pattanásokra hajlamos, vízhiányos bőrömhöz sajnos nem passzol. Arcra rettentően zsíros nekem, kifejezetten fuldoklik alatta a bőröm. Kézkrémként jól muzsikál, viszont kaphatók szuper kézkrémek sokkal olcsóbban is. Ajakápolóként inkább az Eight Hour ajakápoló stiftet használom, ami tényleg szuper. Ezzel a krémmel én sajnos nem sokat tudok kezdeni, valószínűleg szárazabb bőrűeknek jobban használ.

2016.12.20. 14:55

Ahogy az előttem szólók mondták, tényleg mindenre jó...bárhol szárad ki, ég meg, horzsolódik le, reped meg, pattogzik ki a bőr...szuper és gyors hatása van!

2015.12.30. 23:04

Nagyon szeretem ezt a balzsamot. Próbáltam már az eredeti verzióját is, aminek van 'illata'. Engem nem zavar az illat, de tény, hogy sokan inkább az illatmentes változatot kedvelik.Nálam ez a termék jolly joker kategória.Ha bármi gond lenne a bőrömmel, akkor veszem is elő ezt a balzsamot.Arra érdemes figyelni, hogy elég zsíros és fényessé teszi a bőrt. Nappalra, ha az arcomon egy kis helyre kenem, akkor furcsa összhatást kelthet. Ezért leginkább este szeretem használni célzottan bizonyos területekre, de volt már, hogy az egész arcomat bekentem estére. Reggelre sokkal szebb lett az arcképem.Sokáig tart és már többször is újravettem. A strawberrynet-en néha kedvezményes áron is ki lehet fogni.