Lemosók, Tonikok

4.3
Hozzáadva 2020.10.25.by

wishes

80 g

A koreai két lépéses arctisztítás inspriálta balzsam az olaj és a krém összhangjával távolítja el a szennyeződéseket és védőréteggel vonja be a bőrt. A Solid Cleansing Oil egy olyan formula, amely használat közben

• olajjá változik a meleg víz hatására, így segít eltávolítani a szennyeződéseket, sminket az arcbőrről;
  • amikor vízzel kerül leöblítésre, újra selymes tejes állagúvá változik, amely tökéletesen tisztít, majd védőréteget képez a bőrön.

Bőrgyógyászok által tesztelt

13 490 Ft-tól

2020.10.24. 06:15

Száraz bőr
Túlérzékenység

Hát, nem tudom... lehet, hogy valamit rosszul csinálok, bár ezért mostam már le sminket életemben egy párszor és szokott sikerülni... de ezzel a termékkel a Double Wear Soft Matte alapozóm konkrétan teljes egészében az arcomon maradt, hiába dörzsölgettem percekig. Így a sminkeltávolító hatás részemről 1-es.Az viszont igaz, hogy reggeli arclemosóként csodás, mert az olajos-krémes állagnak köszönhetően nagyon kellemesen hidratálja az arcom és egy nagyon jó, tápláló réteget von rá, ami így a téli időszakban biztosan nagyon jól fog jönni.Szóval végül is egy 3-ast adok, mert csalódtam is benne, meg nem is.

2020.01.08. 08:33

Kombinált bőr
Egyenetlen bőrfelszín

Sokat gondolkoztam ennek a lemosó olajnak a megvásárlásán, tekintve, hogy nem igazán találtam róla véleményt magyar oldalon. Viszont a külföldi oldalakon elég meggyőző kommentek sorakoznak :)! Bizony én is ezt tudom alátámasztani, fantasztikus termék. 100%osan letisztít, puha, hidratált érzést hagy maga után. Én utána használok még habzó lemosót, és tonikot, ahogy a korei arcápolási protokoll javasolja. Eddig is nagy hangsúlyt fektettem az arctisztításra (arctej+tonik) de éreztem, hogy nem tökéletes valami. Azt gondolom sokan itt rontják el/rontottuk el, hogy egy sminket nem szedünk le alaposan, aztán nem szabadulunk a pattiktól.Aki minden nap sminkel, mindenképp javaslom a termék használatát! :) Nekem teljesen más, alaposabb, mint az eddigiek.

2017.07.12. 10:50

Száraz bőr
Vízhiány

A terméket a Camelia Essence-szel együtt a Marionnaud parfümériák egyikében vettem 20%-os kedvezménnyel, mikor a téli bőrápolási rutinomon igyekeztem változtatni.Az addig használt Bioderma Sensibio télen nagyon kiszárította a bőrömet, és mivel már egy ideje amúgy is érdeklődtem a koreai két fázisú arctisztítas iránt, gondoltam ezzel a termékkel kipróbálhatom ezt is.A zselés állagú anyag az arcbőrre felkenve olajjá változik, majd vízzel lemosva jön a habzó arctisztítás.Egyáltalán nem szárított, a sminket szépen hozta le az arcomról, talán csak a vízálló szemhéjfestékek esetében kellett egy kicsit jobban bátorítani.Összességében tökéletesen meg voltam elégedve vele, az illata nekem kellemes volt, nem bántott az illatanyag a bőrömet.Egyetlen hátránya van az ára mellett, noha az 1 éves használatnak köszönhetően még az is tolerálható: az én lelki békémet megviselte a spatulás -kanalazgatós kiszedés, ami ott éri el a mélypontját, hogy használat után vissza kell dobni a spatulát a zselé mellé, majd a következő használat előtt onnan kibányászni. Körültekintően kell bánni a higiéniával.Mindkettő hátránya ellenére újra vettem volna, de közben annyira magával ragadott a koreai termékek kipróbálása, hogy egy időre szüneteltetem.Annak egyébként nagyon tudom ajánlani, aki a két fázisú arctisztítás híve, és erről utazás alatt sem szeretne lemondani, a bőröndje kapacitása viszont véges.