Kézkrémek

Essence 24 Órás Kézvédő Balzsam - Eper-Étcsokoládé

4.1
Hozzáadva 2015.03.09.by

masnis

Eper és fekete csokoládé illatú kézkrém

24 órás védelmet nyújt, amely intenzíven ápolja a kiszáradt és repedezett bőrt. A helyreállító formula shea vajjal és kókuszolajjal hidratál és ápol, valamint védi a bőrt a kiszáradástól 24 órán át. Nem hagy zsíros érzetet maga után.

2015.12.11. 17:37

Az illata nem olyan rossz, de a fahéjas testvéréjé sokkal fincsibb. A hatása szerintem elég gyenge, összességében 2*

2015.10.14. 13:36

Az illata és csomagolása miatt vettem meg - nekem nagyon bejött! Az irodába vittem, ott ugye tényleg fontos, hogy ne csússzon-ragadjon az ember keze még hosszú percekig - s ez a kézkrém pont ilyen: nagyon gyorsan felszívódik, szuper az illata.Már éppen szomorkodtam, h elfogy, és nem tudom pótolni, amikor egy másik spéci Essence kézkrémet találtam (Cherry & Coconut), meg is vettem hamar.Szuper, ajánlom!

2015.01.27. 18:34

Szeretem az illatát,olyan különleges csokissüti hangulata van. Jól hidratál,gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet maga után. nekem bevált.

2014.12.10. 19:23

Nem szerettem az illatát, s a 24órás védelmet úgy oldja meg, hogy egy érezhető réteg marad a bőrön, ami szörnyű... nem használtam el, nem vettem ujra.

2014.11.24. 16:29

Nagyon jó illata van, elsősorban amiatt vettem meg, de a hidratáló hatásával is elégedett vagyok :) nekem még télen is megfelelő volt :)

2014.08.27. 16:52

Szeretem az illatát, és jól is hidratál. Különleges, és az ára is megéri! Télre nem használnám, ahhoz azért elég lájtos...