Kézkrémek

4.1
Hozzáadva 2015.10.12.by

masnis

2014 november-decemberi limitált kiadás

A vanília és a fahéj keveréke igazi must-have termékké teszi ezt a 24 órás hidratáló kézkrémet. Kókuszolajban és shea vajban gazdag formulája intenzíven hidratál és puhává varászolja a kezeinket. A kipróbált és tesztelt 24 órás formula hosszantartó védelmet nyújt.

2016.09.07. 11:39

Egy leárazáson vettem kemény 350 ft-ért. :D Imádtam az illatát és nagyon kiadósnak bizonyult, ugyanis több hónapig elég volt, napi használat mellett. Hozzáteszem, hogy inkább este használtam, hiszen elég zsíros krém, és valóban szükség van némi időre míg beszívódik, de pihepuhák lettek tőle reggelre a kezeim. :)

2016.05.24. 11:12

Mindkét "testvérét" megvettem, de sajnos hozzájuk hasonlóan ő sem hidratált rendesen, az illata (?) nekem számomra nem volt kellemes és a diszhidrotikus ekcémám is előjött. Mindenesetre megtanultam, hogy többet nem vegyek Essence kézkrémet.

2016.02.03. 17:41

Jól hidratálja a kezeimet, de számomra az illata nem nyerte el a tetszésemet.

2015.12.24. 06:58

Alig vártam a véleményezést! Imádom az essence kézkrémeket, annyira ötletesek és fiatalosak! Meg is vetettem anyummal nagy boci szemek után a 200-dik kézkrémem mellé,mert nekem bizony létszükséglet lett.Az illata kellemes, karácsonyi hangulatot idéző ^^ <3 Tetszik a krém sűrűsége,jól hidratál. Bárcsak soha nem fogyna el.:)

2015.12.20. 11:29

Nagyon szeretem az essence téli kézkrémeit, idén sajnos nem látok sehol ilyen speckó karácsonyi kiadást, pedig úgy vártam :( szerintem jól hidratál, bár a nagyon száraz kezekkel nyilván nem tudott sok mindent kezdeni, de megelőzésnek tök jó volt. Az illatáért eleinte odavoltam, valamiért a chai lattéra emlékeztetett, felkenve inkább az erős fahéjillatot lehetett érezni. A tubus vége felé már kicsit idegesítő volt, de nem is csodálom hogy az összes durván illatozó krém limitált kiadású szokott lenni. Vettem mandulásat is belőle később, az is jó volt. Azért még reménykedem, hogy idén is lesz valami hasonló limitált kiadás.

2015.12.17. 15:09

Tavaly használtam amíg el nem fogyott. Drága ahhoz képest amit tud. Az illata valami isteni nagyon tetszett, viszont sokszor kellett kenegetnem a kezeim. Nem csodaszer, csak az illata miatt szerettem.