Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédővel
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Essence My Skin Mattító Arckrém

3.5
Hozzáadva 2015.09.21.by

abreka

Rendkívül könnyű krém, hosszan tartó mattító hatással, amely kifejezetten a vegyes arcbőr igényeire lett kifejlesztve. Értékes, aktív összetevői, mint a licsi és a kékszőlő, intenzíven hidratálják és természetesen simává varázsolják az arcbőrt. Mattító hatása akás 12 órán keresztül tart. Véd az UVA/UVB sugarak ellen is.

2018.08.10. 09:54

régebben használtam, kétszer is megvettem. eleinte nagyon tetszett, mert kicsit mattított, mégis megfelelően hidratálta a zsíros bőrömet. nem irritált, bár egy fura filmréteget hagyott az arcon, de annyira nem zavart. sminkelni is tudtam rá minden gond nélkül. egészen sokáig kitartott. a második tégely vége felé kezdtem nézegetni a krémeim összetevőit komedogén szempontból is, és az ebben második cucc eltömíti a pórusokat, így inkább nem vettem újra.

2015.08.22. 21:43

Picit mattít csak. Az illata nagyon jó, de rossz rá sminkelni. :(Néha össze is veszett az alapozóimmal.

2015.02.10. 15:39

Megvettem, kipróbáltam, nem lett a kedvencem.Tényleg mattít de közben szárít is.

2014.07.23. 16:24

Már bánom, hogy megvettem. Az illata semleges, az állaga nem tetszik (nekem egybeáll), és alig akar beszívódni a bőrömbe, ragacsos érzetet hagy, és kisebb darabkák is maradnak az arcomon.

2014.05.30. 11:30

Ha létezik a Földön számomra szörnyű hidratáló krém akkor ez az. Megvettem még régen, hogy na, kipróbálom, lássuk mit tud. Valóban mattít, de cserébe kaptam az arcomra egy elviselhetetlen, láthatatlan réteget amitől kifejezetten kellemetlen volt a használata. Annyira nem bírtam elviselni, hogy egy óra után le is mostam gyorsan Az illata nagyon mű és annyira vacak volt, hogy ki is dobtam (még kézkrémnek sem bírtam elviselni). :/

2014.05.05. 17:59

Jaaaajjjjjj. Hát ez bozalmas, hogy mennyire mű. Az illata (szaga?), az állaga-csúszós, filmes, réteget hagy a bőrön-még a kis tégelye is. Sok minden ez, de nem értékes....