Sminkek szájra

Essence XXXL Nudes Szájfény

4.2
Hozzáadva 2017.01.08.by

wishes

A természetességet hozzák el az ajkakra, csodálatos természetes fényt és színt hagyva maguk után.

4 árnyalatan kapható

2014.07.25. 18:36

Nagyon tetszett a színe,plus akciós terméke volt, ezért vettem meg. Számomra nagyon folyós, lágy az állaga és nem túl tartós. A színe nem túl erős, hanem valóban szép nude. Összeségében nem rossz, de vannak jobbak is.

2014.04.13. 12:08

1000 éve vettem egy ilyen szájfényt, 04-es Toffee forever árnyalatút. Tökéletes volt a színe is és az 'íze' is. Igaz, hogy szinte már eszem a szájfényeket, de számomra ez volt a tökéletes nude szájfény. A negyede maradt csak meg, de már a tetején kivált egy olajos réteg. Nem csoda, mert nagyon régen vettem. Természetesen kivonták a forgalomból... :(

2014.03.08. 09:19

Imááádooom a karamellás illatát és a csodás, visszafogott színét, a Naked palettáim mindegyikéhez kitűnő választás:DEnyhén csillámos, pont amennyire kell és felkenve nagyon passzol hozzám:)

2013.12.23. 12:17

Átlagos szájfény. Nem ragad, nem különösebben tartós, de szép színe van és kellemes viselni. Viszont az illata nem tetszik, nekem túl édes.

2013.08.23. 10:45

Úgy volt bent egy DM csomagban amit pontokért váltottam ki. Akkor volt kifutó termék, gondolom azért tették ezt is bele. Én nagyon szeretem mert tartós és szép a színe csak a z enyémben van egy kicsi ezüstös fény azt nem nagyon szeretem mert a bőröm inkább meleg tónusú és picit elüt. Az illata picit nekem furi. Az ezüst miatt nem venném csak újra.

2013.08.15. 18:01

Szerintem szuper. Nagyon tetszik a színe, jó az állaga, tartós. Nagyon sajnálom, hogy már nem kapható.