Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Dermatoclean Kímélő Arctisztító Tej Száraz, Érzékeny Bőrre

4.4
Hozzáadva 2013.03.21.by

Mara

Hatékony, kíméletes arctisztítást biztosít gyengéden ápoló, természetazonos összetételének köszönhetően. Eltávolítja a sminket és védelmet nyújt az arcbőr kiszáradása ellen. Az arcbőr tiszta, üde és puha tapintásúvá válik. Hagyja a bőrt lélegezni és optimálisan előkészíti az arcápoló használatára. Illatanyagmentes.

Kiszerelés: 200 ml

2019.01.11. 08:51

Nem rossz arctej, este használom, majd a micelláris vízzel áttörlöm még az arcom. Ettől a kombinációtól nem hagy zsíros érzetet maga után.

Utoljára szerkesztve: 2019.02.15. 17:47 - 2018.06.01. 13:20

Reggelente szoktam a kezembe nyomni egy használatra való mennyiséget és azt jól beledörzsölöm az arcomba, nyakamba és egy kis várakozás után változóképp letörlöm törölközővel vagy kevés vízzel lemosom.Vastagon kenve és fent hagyva tök jó.

2018.05.24. 08:02

Első arclemosóm, ezért nincs összehasonlítási alapom. Sminkelni nem szoktam, ezért a sminklemosó funkcióját nem teszteltem. Viszont a szennyeződésektől szépen megtisztítja az arcom. Problémám volt a száraz, húzódó, viszkető bőr, amin pirosas foltok jelentek meg. Ez az arclemosó már 1-2 használat után megszüntette a szárazsággal járó kellemetlen tüneteket és közben nem irritál, nem jelentek meg újabb bőrhibák pl pattanások, túlságosan zsíros bőr. Télen azért önmagában tud kevés is lenni, olyankor rákenek egy réteg hidratáló krémet (szintén száraz bőrre valót). Többször újravettem, már évek óta használom. Nálam eddig abszolút nyerő.

2016.12.02. 17:22

Kellemes lemosó, nem írritálja a bőrömet és nem szárít. A sminklemosáshoz önmagában kevés, mindig használok sminktörlő kendőt vagy micellás vizet utána pedig ezt.

2016.08.11. 09:07

Kipróbáltam sokféle arclemosót, tonikot, de szerencsére kb. egy éve rátaláltam erre az arctisztító tejre. Kombinált, érzékeny bőröm van. Ettől a terméktől teljesen megszűnt a viszkető, húzó érzés amit mások rendszerint okoztak, valamint elmúltak a pattanások is. Megfelelően tisztít (sminket is), és puha lesz tőle a bőröm. Használata után néhány csepp szőlőmagolajat kenek fel. Sokáig elég!

2015.12.27. 14:43

2 hete vásároltam.Azóta használtam napi 2x! Áttörlöm az arcom, amikor lemosom vízzel akkor ahogy megszárad elkezd égni a bőröm, húzódik és kiszárad. Nekem ez abszolút nem jött be!