Sminkek arcra

Inika Organikus Korrektor

4.7
Hozzáadva 2015.05.06.by

Naurel

Természetes korrektor, mely káros adalékanyagok nélkül fedi el az apró foltokat az alapozás során.

Az INIKA egy tubusban vonultatja fel a természet színe-javát. A tápláló avokádó-, kókusz- és jojoba olajat, a kényeztető shea vajat, melyet ylang-ylang-, levendula- és tamanu olajjal kevertek, valamint kakadu szilva kivonattal fűszereztek.

A korrektor nem tartalmaz káros adalékanyagokat és kétféle színárnyalatban érhető el.

Alapozás előtt vagy után, illetve csak magában is használható.

Az OFC organikus minősítésével rendelkezik.

2020.03.06. 10:10

Normál bőr
Vízhiány

A sok jó vélemény hatására vásároltam meg a korrektort light árnyalatban. A színe télre tökéletes, az állaga is könnyen kenhető, nem irritál. Sajnos kisebb könnyezésnél (szél, hideg hatására) egyből lefolyik szép fehéren az arcomról, így karikákra nem szívesen használom. Egyáltalán nem tartós. Ha megúszom reggeli könnyezés nélkül - akkor sem tart ki munkaidő végégig. Korrektornak használom, viszont erősebb pattanásokra, pirosodásra nem elég. BB krém hatású fedése van.

Utoljára szerkesztve: 2018.07.16. 20:12 - 2018.07.16. 20:11

Pigmentfoltok

Ez a korrektor az év meglepetése számomra. Nagyon-nagyon, azaz tényleg meglepően jó. Tarte shape tape-je után azt hittem nem jöhet jobb, és nem is jött jobb, de hozni ugyanazt a színvonalat is csoda. Jobb, mint Bobbi Brown, és Shiseido, jobb, mint a koreaiak és jobb, mint a drogériásak. Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Inika márkára, mert nagyon jók a termékei. Ez a korrektor pedig kiemelkedően jó. Az egyetlen hátránya, hogy kicsi a színválaszték, de annyi baj legyen. A medium jó nyárra a light pedig télre. Ezen kívül van még very light, amiről nem tudok nyilatkozni. Az is szuper, hogy lehet mintát vásárolni belőle, így nem vesz zsákbamacskát az ember. Nem ül be a ráncokba, pórusokba, nem áll össze, nem kenődik, tartós, és nem irritálja a szemem. Össze lehet dolgozni más termékekkel is. Tuti újra vevős, és nagy szerelem:).

2018.05.18. 10:36

Egyenetlen bőrfelszín

Az van, hogy ez bizony nagyon jó! Catrice, Nyx, Clinique, Touche eclat, ezeken vagyok túl növekvő ársorrendben. Mindet veri! Főként szem alá kerestem sötét karikákra meg nózi mellé pici hajszálerekre illetve ha néha adódik, egy-két pattanásra. Mindre jó! A szemem extra érzékeny a kemikáliákra, mindentől könnyezik. Az összes korábban felsorolt korrektor ezen vérzett el. Igen, a drágák is! A Touche eclatot kb. 10 percig bírtam magamon elviselni, dőlt a szememből a könny, de a Clinique Airbrush-jától is veszettül égett. Ez viszont egy csoda! Pici kiszerelést rendeltem meg belőle mert óvatos duhaj vagyok már. Megjegyzem már az rendkívül szimpatikus, hogy egyáltalán lehet belőle teszt mennyiséget venni (1300 Ft volt azt hiszem a 4 ml-es cuki kis tubus) és nem lutrira költ az ember egy kisebb vagyont, hogy aztán hanem jön be, soha ne használja. Douglaséknál is jó lenne már egy szemléletváltás és jó lenne ha nem sajnálnák az embertől a tesztereket. Összefoglalva: nem irritál, finom, habos-krémes, közepesen sűrű állagú, a light árnyalat egy szuper neutrális szín, gyönyörűen olvad a bőrbe és úgy fed egész erősen, hogy egyáltalán nem látszik, hogy korrektoroztam. Szem alatt nem ül a ráncokba, orr mellett nem ül a pórusokba. Nekem ez a tökéletes korrektor!

2018.04.18. 20:38

Kombinált bőr

Mintát rendeltem belőle, teljesen természetes korrektor. Főleg a szem alatti karikákra és enyhe vörösségre használom ezeket teljesen jól elfedi, és az arcom kipihentebbnek tűnik.Könnyű felvinni és szépen eldolgozható, a hatása természetes.

2017.08.09. 20:00

Száraz bőr
Vízhiány

Mintacsomagot rendeltem, csupa Inika, csupa csoda :) még soha nem volt olyan korrektorom, mint ez. NEM ül bele a ráncokba, úgy fed, hogy nem látszik, annyira természetes, hogy fel sem tűnik, hogy ott van, csak ha lemosom. Ápol, eltakar, bio, CF, és hihetetlen kevés elég belőle, nagyon kiadós. Imádat van :)

2017.06.28. 11:18

Vízhiány

Én is nagyon megszerettem ezt a korrektort. Én is meg tudom erősíteni azt az állítást, hogy olyan szuper a színe, hogy egyáltalán fel sem tűnik, hogy használtam korrektort, teljesen beleolvad az összképbe. Leginkább úgy használom, hogy nem teszek a bőrömre alapozót, csak kézzel eloszlatok egy picit a szemem alatt, és így is tökéletesen működik. Egyetlen negatívum talán az illata, amit nagyon nehezen szoktam meg, sokáig érződik. Persze inkább csak halványításra való, nem lesz photo-shop szerű hatás, sokkal inkább természetes a végeredmény.