Sminkek szemre

IsaDora Big Bold Extreme Szempillaspirál

2.8
Hozzáadva 2018.04.04.by

wishes

A dúsító szempillaspirálok termékvonala ismét tovább bővül: ezúttal a legnépszerűbb Big Bold spirálokhoz érkezik új családtag. A Big Bold Extreme a korábbi Big Bold Mascara extrém dúsító hatású változata különleges keféjének és rugalmas textúrájának köszönhetően könnyen rétegezhető, és tartós hatást biztosít. Rövidebb és hosszabb sörték vegyesen. Illatanyag-mentes.

Szemészetileg tesztelt.

2019.01.23. 15:20

Összességében csalódás! Amit pozitívumként tudnék megemlíteni az az, hogy a nap végére sem kenődik el, viszont egyenletesen felvinni számomra nagy kihívás. A kefe tulajdonképpen a tubus teljes tartalmát felveszi, így csak nagyon lassan és vigyázva tudok vele dolgozni. Ha sietnék akkor inkább nem is őt használom, mert egy mozdulattal összeállnak a szempilláim 3 csomóba. Sajnálom, pedig nem is egy olcsó termék... :-(

2019.01.02. 19:06

Sajnos extra dolgot tényleg nem művel az ember pilláival, eléggé természetes (kicsit dúsabb) hatást lehet elérni vele. Hosszabbítás gyakorlatilag zéró. Az eredeti áron meg nem venném, szerencse hogy közel 50%-os kedvezménnyel jutottam hozzá. Pozitívumok: meglepően jól használható kefe, átlagnál szebb összetevőlista, nagyon könnyű érzés, nem merevíti a pillákat.Egyszer elhasználom. :)

2017.03.01. 15:47

Én mindig is extra volume mascarákat használtam, és megszoktam, hogy pl. egy olcsó Essence mascarát max. 2 rétegben kell felkenni és extra dús szempillákat varázsolok mindössze pár másodperc alatt. Ehhez képest ezt a szempillafestéket legalább 4-5 rétegben kellett felkenni, hogy hasonló eredmény szülessen. A kefe nagyon jó, az ugyanolyan, mint pl. az Essence, de a festék nem annyira sűrű, igaz, védelmére szóljon, hogy nem hagy durva, összeállt festékdarabkákat a szempillákon. Az árát kicsit sokallom, mert csodát nem csinált, ilyen eredményt egy sokkal olcsóbb mascara is tud.

2017.01.21. 19:09

Alapvetően nagyon szép hatást lehet vele elérni, de ha az alsó pillasorom is kifestem vele, 3-4 óra múlva pandamacizik... :( Próbáltam lepúderezni a szem alatt területet, de sajnos úgy is csinálja... A felső pillasorra viszont ettől függetlenül néha felteszem, mert nagyon-nagyon szépen rétegezhető, egészen műszempilla hatásig, mert húú, dúsítani azt nagyon tud! :) Ha tartósabb lenne, benne lenne nálam a TOP3-ban!