Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
wishes
Olajos bázisú sminklemosó, mely kíméletesen távolítja el a vízálló sminket is.
Illatanyag-mentes. Klinikailag tesztelt.
Utoljára szerkesztve: 2017.06.30. 20:00 - 2017.05.21. 13:11
Itt figyeltem fel erre a termékre, a KM blogon olvastam róla. Joy napokon le is csaptam rá. Tetszett a szép összetétel, és az, h nem tartalmaz paraffint. Kb 2 hete használom, sajnos nem nagyon válik be. Előtte volt Bobbi olajos lemosó deluxom, de nem szerettem, pedig az szépen leszedte a sminket, viszont csikorgott, súrlódott a bőrömön, és ez engem zavart. Ez nem csikorog, nem súrlódik, és az adagolója is szuper, de nekem nem igazán oldja le a sminkemet. Nem hogy a sminket, de még BB krémet se rendesen. Mindenképpen kell előtte micellás vizet használnom (utána használok PC habzó lemosót, de azt a krémes lemosás után is használtam mindig, így nem számítom). Próbáltam bőrön hagyni, és körkörös mozdulatokkal feloldani a sminket és csak később letörölni, de így sem vált be. Sok fogy belőle és sok a vatta korongból is. Update: Visszaadok egy csillagot, mert kezdem megszeretni. Kézbe fújom, onnan eloszlatom az arcomon, körkörös mozdulatokkal átmasszírozom, utána leöblítem langyos vízzel és nem használok vattakorongot. Annyit még hozzátennék, hogy vigyázzatok az adagolójával, mert ha ráfújjátok a pólótokra, pizsamátokra, lehet gondolkodni, hogy az olajos foltokat mivel is mossátok ki...
2017.04.08. 19:57
Glamour napok alkalmával szereztem be, egyébként a TBS 2 fázisú, kamillás sminklemosót használom. Nagyon szuperül adagolható a szórófej segítségével. Valami enyhe kis illata van, nem zavaró. A sminket bámulatos gyorsasággal szedi le, maradéktalanul, MINDENT. Döbbenetes. A szememet nem csípte, nem irritálta, még csak ki sem pirosodott. Mondhatnám, hogy szuper, de kb fél óráig utána kicsit homályosan láttam :D ami érdekes volt. Gondolom az olaj miatt. Ezt leszámítva jó kis cucc ez, igaz nem olcsó