Sminkek szemre

3.7
Hozzáadva 2020.05.19.by

sztami

8,5 ml

360 fokban elforgatható, rugalmas kefével. A speciális kefének köszönhetően a szempillák megafeketék és extrémerősen tartanak. A rugalmas kefe sokszorosára dúsítja a felső pillákat, a kefe hegyes vége pedig extrém módon kiemeli az alsó pillákat.

2022.08.29. 12:03

Egyik legjobb amit próbáltam. Nem kenődik, óriási pillák, márkájához képest jó áron van. Másik két kedvenc a Volume million es a Bambi. ☺️

2022.04.14. 15:31

Már èvek óta használom, egyik kedvencem. Alkalmi sminkekhez csak ezt a spirált használom.Egy oka van, amièrt nègy csillagot kap. Felbontás után több használat alkalmával vigyázni kell vele, sok termèket visz fel, összeragaszthatja a pillákat.Kitapasztaltam a használatát, engem a vègeredmèny kárpótol, de másoknak ez lehet zavaró tènyező.

2021.07.19. 10:17

Nagyon jól működik. Több rétegben felvihető, a várt éredményt hozza. Talán az az egy negativumma, hogy gyorsan beszárad.

2021.06.22. 17:24

Nem! Nem! Nem! Ez a szempillaspirál borzalmas. Hosszú szempilláim vannak és viszonylag dús is, de iszonyatosan összetapasztja a szálakat. Emiatt nem hogy dúsabbnak, hanem ritkábbnak tűnik a szempillasor. Csatlakozom az előttem szólókhoz, undorító a végeredmény. Igyekszem úgy elhasználni, hogy más spirállal nyúlok bele, mert ez a konstrukció nagyon nem sikerült jóra.Illetve nekem a másik problémám vele, hogy nem is annyira tartós. Nekem nem szokott különösebben gondom lenni a spirálok tartósságával, de ez sajnos egy melegebb 8 órás irodai munkanapot nem bír ki anélkül, hogy valahogy ne maszatolódjon vagy kenődjön el. Teljes pénzkidobás!

2021.04.14. 14:25

Szörnyű. Az aplikátor borzalmasan rossz konstrukció, nem lehet róla eléggé leszedni a festéket hogy ne csináljon undorító, összeragadt, szinte már ijesztő szempillákat. Soha többet nem veszek és bánom hogy előtte nem néztem meg itt az értékelést.

2021.04.11. 10:49

Teljes pénzkidobás. Semmit nem csinál azon kívül, hogy gusztustalan módon összeragasztja a pilláim. A keféje borzalmas, forog, hajlik össze-vissza. Nem éri meg egyáltalán.