Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

4.7
Hozzáadva 2024.02.26.
40 ml és 100 ml

2022-ben megújult formula!

A balzsam azonnal megnyugtatja az irritált arcbőrt vagy testbőrt. Felgyorsítja a bőr regenerálódási folyamatát, enyhíti a feszülést és láthatatlan védőréteget hoz létre a bőrön. A balzsam ráadásul sokoldalúságával örvendeztet meg, használhatja ekcémás bőrre, gyermek pelenkakiütésre, felületi égési sérülésekre, repedezett bőrre vagy rovarcsípés által irritált bőrre.

Vásárold meg külső partnereinktől.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.31. 10:55 - 2025.03.31. 02:52

Szülés után már az első nap sebes lett a mellbimbóm, a nővér hozott egy termékmintát, mire rájöttem, hogy hát nekem van egy tubusnyi cicaplastom otthon! Másfél nap alatt begyógyult a seb, és tudtam szoptatni. A babócám nyakán volt még sebes folt, egy bekenés megoldotta. És csatlakozom az előző kommentekhez, mindenre is jó, tényleg csodaszer. 🙂

2025.03.20. 18:02

Nagy műtét utáni heg kezelésére használtam. Van összehasonlítási alapom, hogy hogyan és milyen gyorsan, milyen szépen gyógyul vele és nélküle a heg, mivel sajnos több műtétem is volt már. Érzékeny bőröm van, a hegeket, sebeket több mint egy hónapig kötözni, ragasztani kellett. Nem elég hogy ott volt a heg de még a ragasztótól is teljesen kikészült a bőröm, felhólyagosodott, sebesedett, nem bírta már a ragasztót a bőröm ezt is szépen rendbe hozta a termék. Csak ajánlani tudom.

2025.03.19. 13:09

Elért engem is a cicaplast hype. Imádom, brutál jó és hasznos. Sőt még orvosok is ajánlják sok mindenre. IMÁDOM

2025.03.19. 08:25

Nagyon szeretem. Többször újra vettem már. Télen nagyon száraz bőr esetén is használom illetve a kisfiam bőrén is ezt használom ha bármi bőrszárazság, kiütés van. Jól nyugtatja a bőrt és hidratálja. Ha túltásba viszem az arcápolási rutint vagy vmelyik hatóanyag erős volt neki mert épp érzékeny a bőröm akkor esti rutinba eut kenem a bőrömre és pár nap alatt helyrehozza.

2025.03.19. 07:33

hát én már nem is tudom hanyadjára vásárolom újra ezt a terméket, spot treatmentre is de néha-néha az egész arcbőrömre felkenem, egy csoda, helyrerakja a barrieremet.

2025.03.05. 06:45

Nincs szaraz borim, de sokszor irritalt es ezt a kremet imadja. Nekem nem sok hidratalonak, egesz arcra. Estere hazsnalom, de neha reggel is keverek egy kicsit a sima hisratalonba belole. Keresek vminolcsobb alternativat ra, de eddig nincs parja.