Ajakápolók

Labello Cherry Shine Ajakápoló

3.6
Hozzáadva 2015.10.26.
4,8 g

24 órás hidratálást, puha, természetes színt és kellemes gyümölcsös illatot biztosít. A természetes olajokat tartalmazó ápoló formulának köszönhetően táplálttá és puhává varázsolja az ajkakat, a csillogó színpigmentek révén pedig gyönyörű fényt kölcsönöz.

2025.03.25. 14:03

tudása nem sok, de a színe nagyon szép

2025.01.17. 23:21

Az illata jó, de sajnos a hidratálása 0 Kb.1 percig tart, ha jó vastagon bekenem vele a számat, cserébe úgy nézek ki mint egy bohóc. Nyilván ha vékonyabb rétegben kenem fel akkor nem olyan vészes a színe, de nem is használ semmit. Nem tudom szeretni sajnos.

2024.09.25. 10:07

a színét imádom, a hatását nem igazán érzem, de ez a kedvenc labellom az illata, és a nosztalgia-faktor miatt

2024.07.02. 20:14

Szarit, ezert kidobtam, nem javaslom

2024.02.26. 21:40

Nem rossz, nem is jó. A színe szép, így nem bántam meg, mindennapos laza sminkelés mellé teljesen okés, ha nem szeretne az ember ajaktermékekkel babrálni de szeretne egy kis színt az ajkainak.

2024.02.12. 11:32

Hát, gyerekként mindig Labellot használt a számra anyukám télen, ezért én is sokszor vettem tinikoromban ilyet, de rá kellett jönnöm, hogy nem én kenem rosszul, egyszerűen csak rosszabb tőle a kicserepesedett szám. Akárhányszor kentem, mindig több kellett belőle, amitől egyre rosszabb lett. Az orromra kentem még este, ha a sok orrfújás miatt sebes lett, arra jobb volt. Az arnyalata nagyon szep, szoval ezert kap tolem 2 csillagot.