Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
dorkaww
Különleges, 2 in 1 szempillaspirál, ahol az egyik kefe természetes, míg a másik drámai hatás elérését teszi lehetővé.
2021.03.01. 07:54
Ezt a spirál most vettem meg 5. Alkalommal, nagyon szeretem, de olyan gyorsan elfogy.Talán ez az egyetlen negatívuma
2020.09.02. 14:22
Most fogyott ki a tubusom... Háááát.... Egynek jó, de az "egynek jó" kategória ettől sokkal olcsóbb szokott lenni.Tartós, ötletes, egyébként nem rossz kis spirál, csak ahhoz képest, amekkora zsongás van/volt körülötte, annyira nem jött be. A kis kefe az alsó pillákra nagyon jó, felülre viszont édes kevés. A nagy mehet felülre, de nem mondhatnám, hogy különösebben szép pillákat varázsol. Kellett 2-3 hét, mire olyan állaga lett, hogy nem tapasztotta össze a szálakat. Nem bántam meg, hogy megvettem, de újra venni biztosan nem fogom.
2019.10.21. 08:47
Nekem nem lett a kedvencem, hamar beszáradt, jó elképzelés a két külön kefe része de egyik sem egy wow eredmény. Nála jóval olcsóbb társai is hozzák ezt a szintet.
2018.03.25. 18:18
A vastagabb spirallal max 2 retegben tudom epiteni, a vekony fekevel szetvalasztva, szep szenfekete pillakat eredmenyez. A 3.reteggel mar csunyan osszetapad es idegesit.Nekem lekenodik az irodaban (folyton csekkolnom kell tukorrel), ez az egyetlen negativuma ami azert nagy hiba.
2018.03.15. 19:51
Nagyon szeretem ezt a spirált, az egyik kedvencem a drágább kategóriából. Van amikor napokig a vastagabb felét használom, aztán megunom és jöhet egy természetesebb verzió a vékonyabbal:) szeretem, hogy így váltogathatom, szép fekete a színe, nekem nem kenődik sehova, bár tény, hogy a szempilláim viszonylag messze esnek a szemhéjamtól, szemöldökcsontomtól:)
2018.02.19. 08:37
A dúsabb spirál résszel nagyon látványos pillákat lehet festeni. Tény, hogy rengeteg festéket vesz fel (ezért mellé is kenődhet festés közben és aránylag gyorsan is fogy), viszont nagyon hatásos a végeredmény. Én a természetes hatású fejet arra szoktam használni, hogy a dússal kifestett pillákat egy kicsit szétválasszam. Viszont a vízálló változat valóban sokkal jobb, mert tényleg hajlamos egy kicsit megindulni ill. feltapadni a szemhéj felső részére. Ezért vontam le, mert ez elég kellemetlen tud lenni.