Sminkek szemre

4.6
Hozzáadva 2017.01.18.by

wishes

3 g

Nagyon koncentrált és laza por, mely olyan összetevőket tartalmaz, amik segítenek abban, hogy a bőr megtartsa a festéket. Létrehozható vele finom hatású smink is, de nagyon intenzív hatást érhetünk el a színek összemosásával. Könnyen keverhető és tartós.

Utoljára szerkesztve: 2024.01.17. 19:21 - 2024.01.17. 19:02

Száraz bőr
Pirosság (rozacea)

Száraz, vagy nedves ecsettel, ujjbeggyel, szivacsos végű ecsettel, etc, van játéktér felvitelben- primerre, vagy alapszínre, bázisra, keverve, magában- csupajáték, és fantázia kérdése, kifejezetten kedvelem. Az első minipigmentjeimet- amik bőségesek ebben a méretben is- még évekkel ezelőtt a Nutcracker-kollekcióban lőttem, aranyló, ünnepi fények, csodásak, hibátlanok a mai napig. Nemrég az ikonikus BlueBrown lett a kvartettem tagja- köszönöm Kata -, brutálisan szép, pláne, hogy nagyon finoman építhető, könnyű vele dolgozni, ha az ember rákap az ízére, a felviteli technikára, onnantól öröm, hű, stabil barát. Hogy ilyen ipari mennyiségnek mi értelme van, azt passzolom, egy életre bőven elég. A Melonra, meg talán valami meleg fényű, vékony zöldre még esélyesen ráhajtok, de miniben bőven-bőven elég lenne, egyszerűen túl sok, akár használatra, akár utaztatáshoz. Ennek ellenére én nagyon kedvelem őket- amennyire a MAC szemhéjpúderei nem érdekelnek ( egyszerűen nem elég jók, pláne ár/érték arányban) , ők annál inkább-, de a mennyiség miatt sokszor átgondolom, miből tárazok be egy életre.

Utoljára szerkesztve: 2022.12.18. 14:42 - 2022.04.30. 14:41

Egyenetlen bőrfelszín

2021. 12. 21: A Kitschmas árnyalat tulajdonosa vagyok. Annyira halvány lila, hogy a trend it up-os fényes csillámos szín is erősebb ettől. Glitter primerrel, hidratáló primerrel a legjobb, szemhéj bázissal lepkefing, alap nélkül semmilyen. Drága, ezért nagy elvárásaim voltak. Például nem üveg a tégely, hanem egy gagyi műanyag. Ha leejteném, tuti szétreped. Ej, ej mac. Csalódtam. Sajnos sokadik mac termékem és sokszor is csalódtam benne. 2022. 12. 19: Nem használom, mert 4 óra után eltűnik a szemhéjamról. El akartam adni, de úgy látom sok Mac pigment keresi új gazdáját és nem nagyon kell senkinek sem. Nyáron majd a karomra felkenem, legyen egy gyenge kis rózsaszín csillogása, úgyis hamar eltűnik.

2021.06.16. 19:17

Pigmentfoltok

Brutál a csillogása, imádok vele dolgozni! Vendégeim is nagyon szeretik, ajánlom mindenkinek!

2020.12.27. 14:10

Normál bőr
Vízhiány

Mini változat van még bluebrown árnyalatból. Csodaszép. Nem a legegyszerűbb használni, kezdőknek ilyen sötét színben nem ajánlanám.

Utoljára szerkesztve: 2020.12.10. 13:59 - 2020.12.09. 12:52

Tág pórusok

Egész eddig nem izgatott különösebben sem a Mac, mint márka, sem az egész pigment-dolog, viszont most egy hónapon belül kettőhöz is hozzájutottam itt egy nagyon kedves krémmániásnak hála (köszönet érte itt is :) ), Tan és Rose árnyalatokban. Alapvetően palettákat használok, de ezek miatt érdemes kivételt tenni, feltapogatva olyan a duokróm hatásnak köszönhetően mindkét szín a szememen, mintha legalább negyed órát töltöttem volna a szemsminkemmel, kívül sötétebb, belső részen világosabb, borzasztóan tetszik. Ahova teszem ott marad, nem gyűrődik alap nélkül sem a kicsi ráncocskákba, gyakorlatilag olyan állapotban mosom le, mint ahogyan feltettem reggel. Lehet vele játszani az egész halvány színtől a folyékony fémes, drámai megjelenésig, és nem csak szemre használható. Ami még nem elhanyagolható, hogy nagyon kevés is elég belőle, így a mini verzió is bőven elég hétköznapi használathoz egy jó időre. Természetesen mindkettő öt csillagot érdemel, még az is lehet, hogy meghozták a kedvem több Mac termék kipróbálásához :)

2020.11.27. 22:30

Egyenetlen bőrfelszín

Az első Mac pigmentem az ikonikus Blue Brown volt, aztán jött a Subtle, Melon és Tan. A Melon nekem egy igazi nyári szín, üde barackos, többször nyúltam érte a nyári hónapokban. Nyx glitter primerrel remekül működnek, nagyon szépen beletapadnak és nap végéig tartanak is. Egy normál kiszerelésem van, a többi mini és bőven elég is. Nem tudom elképzelni, hogy akár napi használat mellett is elfogynának e bármikor. Nagyon jó beruházás, hiszen több módon is alkalmazhatók, én még körömlakkot is feldobtam vele. Szemhéjon nedves ecsettel érhetünk el velük igazán ütős végeredményt. A Rose árnyalat még a kívánságlistámon van.

Piactér

Több mutatása