Száraz, vagy nedves ecsettel, ujjbeggyel, szivacsos végű ecsettel, etc, van játéktér felvitelben- primerre, vagy alapszínre, bázisra, keverve, magában- csupajáték, és fantázia kérdése, kifejezetten kedvelem. Az első minipigmentjeimet- amik bőségesek ebben a méretben is- még évekkel ezelőtt a Nutcracker-kollekcióban lőttem, aranyló, ünnepi fények, csodásak, hibátlanok a mai napig. Nemrég az ikonikus BlueBrown lett a kvartettem tagja- köszönöm Kata -, brutálisan szép, pláne, hogy nagyon finoman építhető, könnyű vele dolgozni, ha az ember rákap az ízére, a felviteli technikára, onnantól öröm, hű, stabil barát. Hogy ilyen ipari mennyiségnek mi értelme van, azt passzolom, egy életre bőven elég. A Melonra, meg talán valami meleg fényű, vékony zöldre még esélyesen ráhajtok, de miniben bőven-bőven elég lenne, egyszerűen túl sok, akár használatra, akár utaztatáshoz. Ennek ellenére én nagyon kedvelem őket- amennyire a MAC szemhéjpúderei nem érdekelnek ( egyszerűen nem elég jók, pláne ár/érték arányban) , ők annál inkább-, de a mennyiség miatt sokszor átgondolom, miből tárazok be egy életre.