Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Mara
16 árnyalatban kapható
2024.05.06. 05:11
Szívtam a fogam az ára miatt, de annyira elegem lett a drogériás vásárlásokból, hogy megvettem az nc20-as árnyalatot. Sajnos sötét, viszont ez egy csoda. Olyan tartós, mint állat és mindegy, mivel kevergetem, az összes terméket feljavítja. Ez a hatalmas különbség, lehet egy miss sporty is bitang jó fedésű, ha nap közben egyszerűen csomósodva eltűnik. Na, ez nem fog.
2022.04.28. 19:29
Nagyon szeretem ezt a korrektort. Fedése közepes, ami nekem teljesen megfelel.
2022.04.11. 13:06
Ez A korrektor. Nem kenődik, nem mászik nap közben, a színe tökéletes a fedéséről nem is beszélve. Nem szárítja a szem alatti érzékeny bőrt sem, nem csíp. Én még a szemhéjpúder alá is ezt szoktam alapnak használni, mert verhetetlen. A pattanásokat és foltokat is szépen elfedi.
2022.02.14. 15:59
Szerintem valamit megváltoztattak a terméken, mert régen sokkal jobb volt. Nagyon foltos lesz a végeredmény, akármivel dolgozom is el, ezen kívül egy pár óra múlva oxidálódik is. Sok termékkel nem kompatibilis. De az tény, hogy nagyon tartós, és pattanásokat sem okoz.
2022.01.21. 16:36
Imádom! Másodikat kezdem, nagyon tartós, teljesen elfedi a szem alatti karikáimat.
2021.12.19. 09:53
Nemrégiben vásároltam, a studio fix fluid alapozóval együtt használom. Ebből a korrektorból TÉNYLEG nagyon kevés kell, én csak a szemem alá szoktam tenni belőle. Kiválóan elfedi a kialvatlanság árulkodó jeleit, ugyanakkor az idő múlását nem emeli ki, bár hozzáteszem, 1-2 apró szarkalábam van csak. Zsíros bőröm ellenére nem mászik el sehová, a nap végén is ott van, ahova raktam. 1 pumpálást egy pici, kupakos tégelybe teszek és azt használom 1 hétig :D úgyhogy, mivel feltaláltam magam és nem pazarlok, ezért én nem vonok le pontot. Borsos ára van, de 2 évig megőrzi a minőségét! És cserébe a tükörben azt látom, amit szeretnék.