Sminkek arcra

4.6
Hozzáadva 2018.12.17.by

Josie

6 g

Egy pirosító, ami természetes színt ad az arcodnak. Mivel erősen pigmentált nagyon keveset kell felvinni belőle, hogy elérd a kívánt hatást.

2018.11.18. 20:21

Három éve ezt használom (Stay Pretty), ráadásul _ugyanazt az egy dobozt_, és még mindig van belőle, csak pár hónapja összetört és most kis rögökből áll (majd ha eljutok a boltba, vennem kell újat). De a lényeg, hogy nagyon tartós, tényleg kevés kell belőle, akkor jó, ha épp csak látszik az ecseten. Így kifejezetten természetes hatású.

2017.12.28. 21:12

Folyamatosan keresem a tökéletesen tartós pirosítót, és magam sem tudom eldönteni, hogy megtaláltam-e. Az van ugyanis, hogy nagyjából ez a legtartósabb az összes közül amit próbáltam, de nem vennék rá mérget, hogy ennél nincs tartósabb. Ennyi pénzért pedig azért illik tartósnak lennie egy pirosítnak, azt hiszem, ebben a KM összes falhasználója egyetértene. Próbálkoztam többféle ecsettel is, de nagyjából 8, maximum 9 órát bír. Szerintem próbálgatom még, és update-elek később.

Utoljára szerkesztve: 2017.11.14. 21:40 - 2016.09.03. 10:48

Stay Pretty árnyalatot vettem, ez egy matt cukorkaszín. Összehasonlítási alapom nem sok van, de valóban jól bírja, 10-12 óra után is ugyanolyan, mint reggel. Elég jól pigmentált, nagyon keveset kell feltenni, ebből adódóan biztos, hogy sokáig elég lesz.

2016.03.03. 21:26

A Rosy Outlook nevű árnyalat boldog tulajdonosa vagyok :) nagyon szép szín, olyan rózsaszínes-barack :) nem túl rózsaszín, nem túl narancssárga, látszik, mégse hivalkodó, kevés is elég belőle. Nagyon szépen mutat a világos bőrömön, szerintem elég univerzális szín, a legtöbb sminkhez jól áll. A tartósságára se tudok panaszkodni.

2016.01.10. 15:49

Nekem a Rosy Outlook árnyalatú van meg, nagyon szép, hétköznapi szín, nagyon jó tartós is ez a pirosító, meg vagyok vele elégedve.

2013.11.04. 17:49

Imádom a MAC termékeket, de a pirosítóitól valahogy nem vagyok elájulva. Nem látok óriási különbséget a kicsit olcsóbb kategóriás társainál. A Pro Logwear családból egy szín van meg, tartós, de nem a nap végéig.