Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
gigi
Hosszan tartó alapozó, mely akár 15 órán át is fed. Könnyű és krémes állagú, mely közepes fedést biztosít.Még nedves és forró időben is kordában tartja a bőr olaj termelését és a bőrt természetesen, frissen és hibátlanul tartja. Napfény védelmet is biztosít.
2020.03.28. 07:58
Mivel szeretem a mac ruzsokat ezert ezt vettem amikor egyszer nem talaltam ELDW alapozot. Sajnalatos modon csalodas volt... nem tudtam elhasznalni az uveggel, nem volt eleg fedese es termeszetes hatast sem keltett, hosszan tartonak sem neveznem. Nekem csalodas volt sok mac termek, csak a ruzsokat hasznalom mar. Ennyi penzert vagy egy kicsivel tobbert sokkal jobb minoseget lehetni a kapni a sephoraban, ahol rengeteg marka kozul lehet valasztani.
2019.12.05. 13:22
Bőröm szempontjából legrosszabb időszakomban találtam meg ezt a terméket, amikor egy balül elsült Bobbi Brown alapozó vásárlás után elkeseredve tettem fel a MAC-ben dolgozó lánynak a kérdést (akihez azta is tervezek visszamenni beszámolni az élményeimről) hogy van-e olyan alapozó amit az akkor zsíros, pattanásokban tündöklő börömről nem folyik le, nem dobla le a bőröm, nem is maszkhatású, nem mattít természetellenes módon és nem teszi tönkre a bőröm. Ezt a kis csodát tette fel az arcomra, és azóta szerelem!! Én mindig is a minimál sminket preferáltam, így biztossággal mondom hogy nem természetellenes, de mivel nagyon szép a fedése látszik hogy az ember alapozót hord. Egy kétórás izzasztó edzést is 1-2 helyen megkopva de tökéletesen kibírt. Azóta rendbetettem a bőröm és a MAC Lightweight alapozóját hordom ami inkább egy BB krémre hajaz, ezt pedig félretettem ünnepekre, bulikra, fontosabb alkalmakra. Nekem nem okozott pattanást, bár nagyon odafigyelek a bőrömre, szerintem nem csak a termék hibája a pattanások megjelenése, fontos hogy a bőr milyen állapotban van, ez emberfüggő, én ezt csak ajánlani tudom, ha elfogy mindenképp újraveszem, ezt tegyék fel rám temetésem napján is :D
2019.05.14. 16:16
Nagyon szerettem volna szeretni ezt az alapozót, amit mindennapos használatra kerestem. Ez a valaha használt legjobb cucc fedésben, nem véletlenül használják filmes sminkhez, fotózásokhoz kilószámra. Az egyetlen hőségálló, szexálló alapozó amit valaha próbáltam. Felvive elég ragacsos, majdnem mint ha ragasztót kennék az arcomra, fixálva viszont tökéletes szinte HD smink hatást ad. A fekete leves csak később jött, ugyanis jópár hétbe telt, mire ráeszméltem, hogy ez tett tönkre a bőrömet és nem a stressz vagy egyéb életmódbeli változás. Utánanéztem külföldi oldalakon a véleményeknek, ott már vegyes volt az összkép, nem csak istenítés. Nagyon sokan írták hozzám hasonlóan, hogy bazi nagy, szinte fekélyes pattanásokat okozott nekik. Sose voltam kifejezetten pattanásos, de az egész bőrömet begyullasztotta, amit nagyon sajnálok, mert majdnem teljes üveg porosodik a fiók alján. Egy alkalomra sem merem használni, mert 1 nap után is pattanást okoz. Viszont azóta is ilyen jó hatású alapozót keresek, ami nagy szívfájdalmam, mert még nem találtam meg.
2019.03.13. 13:57
Nagyon ritkán nyúlok ehhez az alapozóhoz, viszont amikor kell ( események , munkahely) akkor tudom,hogy számíthatok a tartósságára és a jó fedésére!Biztosan újra fogom venni!
2019.01.14. 13:51
Nagyon sok alapozót kipróbáltam, (az olcsóbb, és a drágább kategóriából egyaránt), mielőtt rátaláltam erre. Egyszerűen imádom. Ez volt az első, mely vékony rétegben is tökéletesen fed. Rendkívül tartós, ami nekem nagyon fontos, hiszen néptáncos vagyok. Az előző alapozóim egy-egy fellépés végére teljesen lefolytak az arcomról. Ez szinte ugyanolyan tökéletesen az arcomon marad, mint ahogy feltettem. Minden napi használat mellett nekem majdnem 1 évig elég a 30 ml-es üveg.
2018.10.14. 16:36
Gimis éveim óta szégyelltem a bőröm állapotát, mely, a munkájához semmit nem értő kozmetikus és a hormonok együttes eredményeként jött létre. Bár azóta már a rengeteg és sokféle kezelésnek köszönhetően mára össze sem lehet hasonlítani a bőrömet az akkorival, de ez a csodaszer volt a támaszom azokon a napokon, amikor még tükörbe sem volt kedvem nézni. A biztonság kedvéért még mindig rendszeresen újraveszem, de már csak akkor használom, ha rosszabb állapotban van a bőröm, vagy valami fontosabb alkalomra megyek. Még az én bőröm is matt marad tőle, csodálatosan egységesít, képes igazi babaarcot adni a viselőjének. A szaküzletben segítettek a tökéletes árnyalatot kiválasztani, úgyhogy tényleg csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Örök hálám fogja kísérni, hogy a legrosszabb pillanatokban is segített szeretni önmagam.