Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
wishes
Erősen pigmentált, sima gél textúra, mely hosszú élettartamú. Maszatolás-és vízálló. Intenzív fekete szín egy magas minőségű üvegtégelyben.
2019.04.29. 20:08
Nagyon jó tus, intenzív fekete, tartós, és sokáig elég. Kezdőknek nem ajánlott szerintem, mert ehhez azért kell a gyakorlat és a biztos kéz. Pár éve minden reggel a rohanásban is ezt használtam, ma már inkább filcet használok az egyszerűség miatt és csak alkalmakkor nyúlok a tégelyes tusomért.
2018.09.09. 09:05
Könnyű vele dolgozni, tartós. Hamar száradt a felső réteg. Összességében szerettem.
2018.05.01. 17:19
Első tégelyes szemhéjtusom, nagyon jó volt, sokáig használtam.
2018.01.13. 19:21
Tökéletes, szépen lehet vele dolgozni, nem maszatolódik el, valóban hosszantartó.
2017.09.04. 10:36
Életem legjobb szemhéjtusa volt. Sokáig tartott, nem mosódott, gyorsan száradt. Az egész tégely kibírta, nem száradt be. Nagyon szerettem. Sajnálom, hogy már nem lehet kapni.
2017.03.26. 10:20
Tökéletes szemhéjtus! Intenziv fekete, jó az állaga, nem maszatolódik. Egy sima Essence tusecsettel is tökéletesen használható. Abszolút megéri.