Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
anibaby1992
A gyengéd hámlasztó összetevők finomítják, tisztítják a bőr felszínét, a matisebo system mérsékli a faggyútermelődést. Újdonság a hatóanyagai közt egy speciális mikropúder, mely felszívja a felesleges faggyút (fizikai hatás) illetve visszaveri a fényt (optikai hatás).
Bőrgyógyászatilag ellenőrzött termék.
2019.04.28. 19:03
Körülbelül 2 évig használtam, a kozmetikusom ajánlotta annak idején a nagyon zsírosodó, de szárazságra is hajlamos, csúnyán aknés arcom ápolására. Tisztító kezelésekre jártam, illetve ezt használtam reggelente, így körülbelül háromnegyed év alatt egészen kitisztult a bőröm. Természetesen esténként gyógyszertárban kapható, vényköteles akne elleni kenőcsöt is használtam.Tényleg szépen mattít, ebben hibátlan, azonban a hidratáló készsége, főként a téli hónapokban kevésnek bizonyult számomra. Egy időben a szérum tesóját is használtam, azt smink alá különösen szerettem. Egyébként sminkalapnak ez a krém is nagyon jó, nem kukacosodott, szépen tartotta az alapozót. Sajnos nagyon borsos az ára, úgyhogy végül úgy döntöttem, kipróbálok más készítményt hidratálónak helyette.
2017.01.29. 18:56
Kellemes az illata, hihetetlenül gyorsan felszívódik, "nem hagy nyomot", nem érzem az arcomon. Nem zsíros. Öt csillag. :)
2016.04.11. 19:32
A kozmetikusom ajánlására vásároltam meg ezt a krémet, habár az ára egészen borsos volt, én nagy reményeket fűztem hozzá.Nekem nagyon is bevált. Talán több, mint egy hónapja használom, de elképesztően szeretem.Pattanásaimon segített egy éjszaka leforgása alatt, ami számomra nagy szám volt. Az arcbőröm simább lett és kevésbé hámlott, viszont ha nem kentem be, az meg is látszott a bőrömön.Igaz, nem tudom, hogy újra fogom-e venni, de bátran tudom ajánlani, aki nem sajnál rá kiadni pénzt, mert megéri.
2015.11.26. 15:37
2-3 évig használtam ezt az arckrémet, nagyon szerettem, az illata is tetszett. A hatását kitűnőnek értékeltem, mindaddig, amíg az új kozmetikusom nem ajánlott egy másik arckrémet, ami hatásában is és árban is veri a Matist. Ha valakinek ilyen jellegű bőrproblémái vannak (zsíros, kombinált a bőre), azért egy próbát mindenképp megér, sajnos ez sem csodaszer, de nekem segített. :)