Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
A korrektorral tökéletesen egységes lesz az arcbőre, a bőrpír és a hibák teljesen eltűnnek róla. A korrektor természetesen mutat a bőrön, és minden körülmények között hibátlan megjelenést biztosít.
6 árnyalatban kapható
2025.03.26. 17:25
Ár-érték arányban egyik legjobb korrektor, szem alá is jó, nem ül bele a ráncokba, tartós
2025.03.19. 19:08
Jó de nekem túl látszó a bőrömön ha rajtam van. Az anti age jobb formulával rendelkezik de ez is jó 2. Vagy 3. Kedvencnek
Utoljára szerkesztve: 2025.03.31. 00:02 - 2025.03.14. 15:21
Túl hamar eltűnik,túl híg korrektornak szerintem.
2024.12.13. 18:02
Évek óta ezt használom, főleg a szem alatti karikáimra. Teli találat számomra a 05 árnyalat, az állaga kellemes, a fedése is megfelel a célra.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.31. 12:02 - 2024.11.28. 05:52
Közepes fedésű. Eleinte nem szerettem használni, de mostmár egészen megkedveltem a szem alatti karikákra.
2024.10.11. 09:20
Fedése szép és jól lehet vele dolgozni, viszont nem túl tartós, a nap végére már foltos és sajnos nekem csípte a szemem körüli részt.