Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
erika81
Dúsító és maximálisan hosszabbító spirál.
2020.09.26. 13:14
Ez volt az egyetlen Maybelline spirál ami nagyon nem vált be, pedig jó sokat kipróbáltam.Sajnos nekem csak összetapasztotta az amúgy sem sok, ellenben nagyon hosszú pilláimat.Megadtam neki minden esélyt, mert elhasználtam végül, de mindig rá kellett menni egy második spirállal is, hogy valahogy kinézzen.
2020.06.03. 08:22
Nagyon-nagyon jó szempilla spirál. Dús, hosszú szempillát lehet vele elérni.
2020.05.12. 17:24
Többször újra vettem már és ezután is fogom. Legelőször majdnem leesett az állam a keféjétől és volt pár alkalom, mire megtanultam használni, de megérte azt a minimális ráfordított időt. Nagyon szép pillákat csinál és én amúgy is azok közé a szerencsések közé tartozom, akiknek természetesen dús és hosszú pilláik vannak. Részemről nem volt túl sok a festék, amit felvitt, nagyon ritkán tapasztaltam csomósodást. Viszont nap végére valóban maszatolódik az alsó pilláknál, főleg az izzasztóbb napok végére lesz az ember lányából pandamaci.
2019.12.19. 08:45
Az elején nekem is sok volt (le kellett törölni a festéket róla), de egy idő után szuper jó pillákat csinált, dúsított, tényleg műszempilla hatása volt. Annak való, aki nem szereti a semmilyen natúr hatású pillákat. Ha összecsomósodott, akkor meg átmentem rajta egy üres spirállal vagy fésűvel. Én újravenném!
2019.09.10. 08:46
Nehéz a spirállal felvinni a festéket a szempillákra.Valami olyan összetevő van benne amire allergiás vagyok. A szemhéjam bepirosodott, hámlott, égett tőle.
2019.07.16. 10:46
Borzasztó a keféje. Egyszerűen nem tudom használni. Túl sok festéket visz fel, amit utána egyszerűen lehetetlenség szépen, egyenletesen eloszlatni a szempillákon.