Sminkek szemre

NARS Smudge Proof Eyeshadow Base

4.8
Hozzáadva 2012.01.04.by

BabyDoll

Egy láthatatlan szemhéjpúder bázis (alap), amely tartóssá teszi a szemhéjpúdereket.

$26-tól

2019.07.05. 19:46

Pattanások (acne)

Teljesen bevaltja amit iger, a smink fentmarad nap vegeig. Nekem sokkal jobban bevalt mint a Mac valtozata.

2019.01.21. 11:03

Normál bőr
Pigmentfoltok

Nem olcsó, de kevés is elég belőle. Én az ujjammal szoktam elmaszatolni, gyorsan kell, ugyanis hamar megszárad. Viszont a hatása tökéletes, a szemhéjpúder a helyén marad, nem ül bele a ráncokba, nem maszatolódik. 5*

2018.04.11. 16:56

Pigmentfoltok

Legjobb szemhéj alap, amit hasznaltam. Reggel felkenem a szemfestéket, és akár másnap reggel is ugyanolyan, kipróbáltam.A sportolást is tökéletesen tűri.Örülök, hogy így van csomagolva, mert nem szárad be.Nagyon sokáig elég, nekem egy évig tartott, pedig szinte mindennap sminkelek.

2018.01.07. 19:38

Kombinált bőr

Jól működik, de nekem sokkal könnyebben kezelhető a MAC 24h-s prep&prime-ja, jobban oszlatható a krémesebb állaga miatt. A NARS nekem túl híg, nem igazán tudom eltalálni, mennyi kell belőle.Ami miatt számomra végképp nem érdemli meg az 5 csillagot, az a régi Urban Decay-re hajazó csomagolás (amit nem véletlen változtattak meg): nem tudom-mennyi marad kinyerhetetlenül a csomagolásban, de nekem ez bosszúságos egy ilyen drága terméknél.

2017.06.13. 18:29

Pattanások (acne)

Nagyon jó termék. 7-8 órán át is képes tartani a szemsminket. Jó az állaga, szép a csomagolása. Viszont, szerintem kicsit túl van árazva.

2017.02.11. 05:28

Pirosság (rozacea)

Arahoz kepest eleg keves van benne, es ez a csomagolas is eleg pazarlo, mivel a kremnek maximum a 60% lehet csak kinyerni. MIndemellett nagyon jo, mindenfele szemhejpuder tartosan fentmarad sotettol a vilagosig. Konnyu allaga van es jol elegyengedheto.