Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Patikák, online

NeoStrata Lotion Plus AHA 15

4.6
Hozzáadva 2012.01.04.by

letta

Erős hatású, glikolsav tartalmú fokozottan hidratáló és hámlasztó testápoló a száraz, fénykárosodott és/vagy aknés bőr ápolására. Javítja a keratózis piláris és hiperkeratózis tüneteket. Rendszeres használata csökkentheti az apró ráncokat.

Kiszerelés: 200 ml

12 000 Ft-tól

2018.05.13. 12:51

A kedvenc kozmetikumaim között van. az egyetlen krém, ami segíteni tud a karomon lévő, nem túl súlyos keratosis piláris kezelésében. Ha hetente többször használom, remekül rendben tartja, tulajdonképpen elmulasztja. Arcra is szoktam használni ősztől tavaszig, heti egyszer-kétszer, arra is nagyon bevált. Az én bőröm elég ellenálló, allergiára nem hajlamos, akinek érzékenyebb, ott esetleg okozhat problémát. Legszívesebben az egész testemre használnám, de sajnos arra elég drága lenne. Ha csak arcra használja valaki, akkor ár-érték arányban is kiváló.

2017.12.01. 19:15

Pattanások, szőrbenövések lilás foltjait( háton, lábszáron, bikinivonalon) szándékoztam eltüntetni vele. Ezt találtam, mint a legerősebb savtartalmú testápolót. Lassan, 3-5 hónap alatt szépen összehúzódtak a foltok, viszont ennyire időre nem elég egy üveggel, kell kettő is , és így már 25 ezer forintnál járunk. Kissé ragadós....

2017.03.30. 07:59

Nagyjából tavaly nyár végén kezdtem el használni (és még mindig van az első tubusban!). Előtte 8 majd 10%-os AHA-t használtam, elég hosszú ideig, így nem voltam kezdő benne. Ezt a terméket hetente kétszer használom, azaz kb. 3-4 naponta, ahogy kijön a lépés. A naponta való alkalmazást még csak fontolóra sem vettem, a heti három alkalmat kipróbáltam, de ezzel is sikerült foltokban túlhámlasztani az arcomat, úgyhogy sürgősen felhagytam vele. A bőröm alapból nem pattanásos, nem vagyok - hál' istennek - mitesszer képződésre sem hajlamos, nincsenek túl tág pórusaim stb. - szóval, én nem annyira ilyen jellegű problémák megoldásához kerestem eszközt, hanem anti aging termékként akartam használni. Ehhez pedig a heti két alkalom nekem bőven elég. Nagyon szeretem ezt a terméket, csak akkor cserélném le, ha valami tuti jobbat, hatékonyabbat, olcsóbbat találnék (kicsi rá az esély). Nagyon szépen feszesíti a bőrt, egyenletessé, simává, ragyogóvá, tisztává teszi, és nem csak átmenetileg, pár órára-napra, hanem tartós a hatása. Biztos vagyok benne, hogy a hámlasztás hatékony a szarkalábak finomításában is, de a megelőzésben verhetetlen, ezt a saját bőrömön tapasztalom. Évekig jártam mikrodermabrázióra, 3-4 hetes rendszerességgel + évente átlag 2 alkalommal végigcsináltam egy-egy 4-6 hetes kúrát (heti egy kezelés), de egy idő után áttértem az otthoni hámlasztásra és úgy látom, hogy ugyanazt az eredményt így is elérem, legalábbis egyelőre. (És nekem ez mind időben, mind költségekben kényelmesebb így.) Szerintem, ha valaki nem tervez komolyabb orvosesztétikai beavatkozást, a hámlasztásnál kevés hatékonyabb - és költséghatékonyabb - eszközt talál az idő elleni küzdelemhez. Az AHA hámlasztásokat én a Paula's Choice 2 %-os pórusfinomító BHA kezelésével egészítem ki (most, de visszatérek a Bentonhoz), ez a napi - esti - rutinom része. A Neostratát is csak este tudom használni, túl zsíros-ragacsos réteget hagy maga után ahhoz, hogy reggel tegyem fel (plusz nappalra nem szeretem a hámlasztó hatású termékeket), így viszont éjszaka teszi a dolgát. Felkenés után enyhén csíp, de ez gyorsan elmúlik, a ragacsos hatás azonban marad. Lehet, azért, mert normál bőrre használom, ez pedig inkább szárazra ajánlott, de ennyi kellemetlenséget a hatása bőven megér. Nálam nem váltott ki irritációt, még a szemkörnyék és a nyak vékony bőrén sem; amire nagyon ügyelek, hogy szembe, nyálkahártyára ne kerüljön. Arra rendszerint időt szakítok, hogy a hámlasztásokat követő reggelen feltegyek egy gyors tápláló-hidratáló pakolást. Egész évben erős fényvédőt használok, általában 50+-t, fényvédő nélkül ki sem teszem a lábam, főleg nem hámlasztást követően. Elég sokféle terméket használok, szeretek próbálkozni krémekkel, szérumokkal, miegyebekkel, vannak is favoritjaim, de alapjában a rendszeres hámlasztási procedúra + fényvédelem + napi 2,5-3 liter folyadék következetes alkalmazásával tudom olyan állapotba hozni a bőrömet, hogy minden más csak hab a tortán, ami hozzátesz az eredményhez, de önmagában távolról sem lenne elég. Szerintem, ha valakinek bírja a bőre, érdemes rendszeressé tennie valamilyen hámlasztó alkalmazását, bár talán nem pont 15%-os cuccal kellene indulnia. Annak, aki most kezdene bele, nagyon ajánlom a Szépségreceptek.hu oldalt, amit tudni kell a hámlasztásról, ott megtalálja. Otthoni hámlasztásnál egy-két próbálkozás biztosan nem tesz csodát, de a rendszeres alkalmazás közel jár hozzá.

2017.03.15. 07:20

Sziasztok!2016 novembere óta (5 hónapja használom). Még mindig tart az első flakon. :DMindenképp szeretnék véleményt írni a termékről. Csak ajánlani tudom!23 éve küzdök a pattanásos bőrrel, orvostól orvosig jártam, és amit lehet, mindent kipróbáltam: gyógyszeres kezelés, vitaminok, kozmetikus, ilyen-olyan krémek, arclemosók, spéci diéták, stb. Épp csak átoklevételen nem voltam.Rettenetes volt a bőröm, és nem csak az arcom. a nyakam, a hátam és a mellkasom is tele volt pattanásokkal. A hegekről és pigmentfoltokról nem is beszélve.Valójában nagyon elegem volt a kozmetikumokból, mert semmi sem használt, és csak a pénzt dobtam ki rájuk. Aztán itt csupa jót olvastam a NeoStarta-ról. Gondoltam, még utoljára adok egy esélyt a „csodakencéknek”, hátha MOST! És tényleg!!!Az első 2 hét kemény volt. (Ebben az időszakban minden este bekentem vele az arcomat). Kicsit csípett csak.Ahogy mások is írták előttem, még több pattit hozott ki, de aztán a 3. héttől hozzászokott a bőröm, és normalizálódott a helyzet. Egyébként soha életemben nem volt közöm az Aha meg egyéb hámlasztásokhoz. Ez volt az első alkalom, hogy effélével érintkeztem.Szóval a 3. héttől már csak háromnaponta használtam, és hétről hétre láttam a javulást: a foltok gyönyörűen halványodni kezdtek.Időközben leálltam a tejtermékekről, és csodák csodájára, VÉGRE(!) a pattanások is eltakarodtak rólam.A krémet az utóbbi pár hónapban már csak hetente 1x használom (elég egy kis borsónyi belőle), 0.5 milliméteres dermarollerezés után. Így még jobban érvényesül a hámlasztó hatása, mert mélyebbre jut a bőrben. Na, ilyenkor csíp, mint a fene.Lehet, hogy első ránézésre soknak tűnik a krém ára, de hónapokig elég, és a hatása bőven felér a kozmetikuséval. Mindenképp érdemes beleinvesztálni. Amióta megvettem + szermányoltam mellé egy dermarollert, azóta nem járok kozmetikushoz. Rengeteg pénzt és időt megspóroltam így. Főleg, hogy vidéki vagyok, nem kell ide-oda utazgatnom egy-egy kezelésért.Ez a krém gyakorlatilag visszaadta az életemet, nem kell többé alapozóval rejtegetnem az arcomat.Sokkal több csillagot adnék rá, mint amennyit lehet.

2017.03.14. 21:11

Valakivel vásárolnék a termékből, és elfelezhetnénk! 100-100ml. :) elég nagy mennyiség

2016.11.17. 15:53

Nem rég rendeltem. Nekem nagyon bevált :) Előtte 10%os AHA savat használtam ugyanúgy a Neostratától. Gondoltam megnézem mit tud az eggyel erősebb társa. Szép puha, kisimult tőle a bőröm. Valóban van egy kis ragacsos érzet felkenés után, de este ez nem zavaró. Én egyébként a notino.hu-n jutottam hozzá. Jó szívvel ajánlom ;)