Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
jucus10
Illatmentes kézkrém norvég formulával
Azonnali és tartós enyhülés még a legszárazabb kezeknek is. Egy csepp is elég ebből a glicerinben gazdag formulából, hogy azonnal enyhítse és védje az erősen száraz és kirepedezett kezeket. Még a szélsőséges körülményeknek kitett kezet is láthatóan puhábbá és lágyabbá varázsolja. Koncentrált összetételének köszönhetően akár 200 alkalomra is elegendő.
2025.03.23. 19:59
Olyan mintha vazelin lenne, annak meg túl drága. De nagyon nagyon jól végzi a dolgát és hamarabb beszívódik mint a vazelin szóval kellemesebb ezt használni. Szerettem. Kicsit nehéz adagolni, fél óráig nyomtam télen mire kijött belőle valami.
2024.05.08. 19:22
Nekem hidegekcémám van, és eddig semmilyen krém nem volt hatásos, csakis ez a parfümmentes neutrogena!! Kicsit sűrűbb, nem szívódik be gyorsan, így csak este használom, de megéri.
Utoljára szerkesztve: 2024.04.15. 08:37 - 2024.04.15. 08:35
Számomra ez a legeslegjobb kézkrém a piacon! Ősztől tavasz végéig szoktam használni (nyárra nekem elegendő egy kevésbé intenzív), egyetlen egyszer lefekvés előtt, egész napos hidratálást nyújt. Napi egyszeri használat mellett majd 1 évig kitart. Illatmentes, gyorsan beszívódik, érzezni a texturáján, hogy igazán táplálja a bőrt. Imádom! Ha lehetne 6 csillagot adnék:)
2024.03.14. 10:53
Nagyon sok kézkrémet próbáltam már a száraz kezemre, de egyik sem hagyott maradandó emléket. Ezt random láttam meg a bolt polcán nagyon jó áron, gondoltam egy próbát megér. Nagyon jó döntés volt. Nekem az állaga kifejezetten tetszik, kicsit zselés, végre nem fél perc alatt szívja fel a bőröm a krémet, tovább is hidratálja, egész sokáig puha marad a bőröm, nem kell fél óránként kenegetnem.+ megfázás közben, zsebkendő miatt kisebesedett orromra is használom, kicsit csíp, de egy nap alatt rendbehozta a sebesre repedt orrom, a pirosságot is elmulasztotta. Ez egy csodaszer.
2024.02.11. 00:36
Az itt olvasott vélemények alapján vásároltam ezt a kézkrémet. A Neutrogena márkában nem igazán lehet csalódni. Ár-érték arányban megfelelő. Kellően hidratál, segít puhává varázsolni a kezeim, egy pici negatívuma van, hogy használat után egy vékony filmréteg marad utána a kezeimen, ami kicsit furcsa érzés, ezért a 4*. Összességében azért elégedett vagyok vele. 🙂
2023.12.23. 12:08
Szerintem ennél nem nagyon van jobb kézkrém, főleg ennyiért. Télen kirepedezett kézre tökéletes, néha szájra is teszek belőle.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.