NYC Expert Last Körömlakk (New York Color)

NYC Expert Last Körömlakk

Hosszan tartó formula. Akár 7 napig tartós színek. Körömápoló összetevőkkel.

A krémet feltöltötte: nikike78, az összetevőket feltöltötte: tboci

Új vélemény írása | Már nem gyártják | Hiba az oldalon

Krémajánló

Vélemények Vélemények / Összetevők részletesen Összetevők részletesen / Sminkek Sminkek

2/5

Krémmániás Bőrtípus: Zsíros   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 18-24

Nekem a 225 water taxi peach van meg. Sajnos a színe csak megközelíti az üvegben láthatót. A valóságban nem ilyen tömény, hanem áttetsző "talán van színe" lakk. Nem tetszik ez a "hígított szín". 4 rétegben már egész elfogadhatónak mondanám. Egy buli előtt akartam kilakkozni gondoltam van egy fél órám rá, simán meglesz, hát nem. Száraznak tűnt de nem volt az, végül nem volt időm lemosni, de egész este rejtegettem a kezem, mert iszonyúan ronda lett, elkenődött az egész. Ma újra lakkoztam vele, 2,5 órámba telt, hogy megszáradjon. Buborékos is. Az otromba méretű teteje sem nyerte el a tetszésemet, ráadásul nincs oka, max. "ízlés törésből" csinálták ilyenre. De hogy valami jót is írjak, az ecsetében nincs semmi különleges, normális. Nem vagyok vele megelégedve. Ezek után minimum, hogy 7 napig tartson, hogy 3-ast kapjon. Majd jövök updatelni, mennyi ideig bírta.

2/5

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 18-24

A színe nagyon szép és jól mutat,de nálam nagyon hamar kopik.Nap végére a körmöm végéről teljesen lepattogzik... nagy túlzás ez a 7 nap. 1 napot alig bír ki....:/

3/5

Krémek Krémje Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Túlérzékenység   Korcsoport: 18-24

Egy átlátszó lakkot vettem meg. Híg, de jól eloszlatható. Lassan szárad, de nem vészes. De az a szag!
    Update: másfél napot se bír ki nálam fedőlakk nélkül, lassan szárad, és büdös, még rá egy nappal is, hogy kilakkoztam. Mosogatást sajnos nem bírja ki. Drágának tartom a gyenge minőség miatt.
    Update 2: Le volt árazva, megláttam a Caramel Toffee-t, nagyon megtetszett. Nem olyan sötét, mint az üvegben, de így is tetszik. 2 napot bír ki mosogatással, hajmosással. Teljes áron nem veszem újra.

Krémmániás Bőrtípus: Száraz   Bőrprobléma: Túlérzékenység

Úgy mentem ma a müllerbe hogy szeretnék egy kék lakkot színes csillámokkal. Mikor megláttam a 032 Party time blue elnevezésűt, hát szerelembe estem :)
    Up: rákentem fekete lakkra, gyönyörű!!

5/5

Krémkedvelő Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)

A Chelsea Cherry a valaha volt legszebb lakkom, ráadásul csudijó a lakk fedése és az ecsete is. Gyorsan szárad, nincs rá panaszom

Krémkedvelő Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Tág pórusok   Korcsoport: < 18

A 220-as Caramel Toffee (fényes barna) három napig bírta fedőlakk nélkül. Vagy három rétegben lakkoztam, mire tényleg karamell színem lett, és nem látszott át a körmöm színe.
    A 155-ös Gramercy Glitz (csupa csillám barackszín) öt napig bírta fedőlakk nélkül. Két rétegben már szép. Egész könnyen le lehet mosni.

Minőségi lakkok, megfelelő ecsettel, talán ezzel a körömlakk ecsettel a legegyszerűbb dolgozni. Azonban az ígért egy hetes tartósságot nem teljesítette, tartós lakknak nem hívnám, mert nagyjából minden más lakkom bírja három-négy napig tökéletesen. Árban nem annyira drága. Én nem ájultam el a teljesítménytől. Nem tervezem hogy újravásárolom, de ki tudja.

5/5

Krémkedvelő Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Túlérzékenység   Korcsoport: 18-24

Eddigi legnagyobb kedvenc, ár-érték arányban abszolút győztes számomra! :)

Krémkedvelő Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Tág pórusok   Korcsoport: 18-24

Nekem eddig a legtartósabb lakkom, ami eddig volt. Bordó színárnyalatot és pirosat használok belőle. Most tervezek egy lilásat is beszerezni ha van belőle szép árnyalat.

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Tág pórusok   Korcsoport: 18-24

Nekem a 240-es Velvet Rope nevű árnyalat van meg. Ha jól látom itt a képen is az szerepel. Nagyon szép és viszonylag tartós is.

Krémmániás Bőrtípus: Normál   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 18-24

nekem jók és tartósak! és nem is drága!

Ethyl Acetate i EWG Kockázat: 4, EWG Adat: Közepes

Butyl Acetate EWG Kockázat: 0 - 1, EWG Adat: Korlátozott

A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer.  Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.

Nitrocellulose EWG Kockázat: 1, EWG Adat: Közepes

Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer EWG Kockázat: 0

Az összetevőnek még nincs leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)

Isopropyl Alcohol i EWG Kockázat: 4, EWG Adat: Sok

Benzophenone-1 EWG Kockázat: 4, EWG Adat: Korlátozott

Silica EWG Kockázat: 0 - 2, EWG Adat: Sok

Stearalkonium

Bentonite EWG Kockázat: 2, EWG Adat: Közepes

Egy agyag féle, melyet más agyag fajtákhoz hasonlóan zsír és olaj felszívó tulajdonsága miatt használnak a kozmetikumokban. Szárító hatással van a bőrre, így ez egy a zsíros bőr számára hasznos összetevő.

Dimethicone eo|szil EWG Kockázat: 3, EWG Adat: Korlátozott

Sűrűbb állagú szilikon féle. A bőrön alkalmazva selymes érzetet ad.

Calcium Pantothenate EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott

Water / Aqua EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nagyon sok

Camellia Oleifera (Tea-Oil Camellia) Leaf Extract a|gy EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott
Propylene Glycol h EWG Kockázat: 3, EWG Adat: Közepes

Az alkoholok csoportjába tartozó vegyület. Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Részletesebb információ a cosmeticscopon és a truthinagingen

Butylene Glycol h EWG Kockázat: 0 - 1, EWG Adat: Korlátozott

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Saccharomyces Ferment EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nincsen

Phenoxyethanol ta EWG Kockázat: 3 - 4, EWG Adat: Korlátozott

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló.

Methylparaben ta|par EWG Kockázat: 5, EWG Adat: Közepes

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Propylparaben ta|par EWG Kockázat: 5, EWG Adat: Közepes

Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.

Mica EWG Kockázat: 2, EWG Adat: Közepes

Ásvány. A kozmetikai termékekben csillogó hatást kelt. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Titanium Dioxide/CI 77891 sz EWG Kockázat: 2

Színezék.

Ferric Ammonium Ferrocyanide / CI 77510 sz EWG Kockázat: 5.5

Élénk kék színű, sminkekben használt pigment.

Aluminum Powder / CI 77000 sz EWG Kockázat: 3 - 4, EWG Adat: Sok

Szürkés színű, alumíniumból készült por, melyet színezékként használnak a kozmetikumokban.

Red 7 / CI 15850 sz EWG Kockázat: 0

Calcium Lactate EWG Kockázat: 4, EWG Adat: Korlátozott

Iron Oxides / CI 77491 sz EWG Kockázat: 2.5

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Yellow 5 Lake sz

Black 2 / CI 77266 sz EWG Kockázat: 6, EWG Adat: Nagyon sok

Bismuth Oxychloride / CI 77163 sz EWG Kockázat: 1

Minerál makeupokban gyakran használt por állagú anyag. Bár gyakran, mint a talcnál jobb, természetesebb összetevőt említik, Paula Begoun szerint ez nem egészen így van. A bizmut oxikloridot leginkább mesterségesen állítják elő bizmut, kloridionok és víz segítségével. A sminkekben az összetevőt leginkább azért használják, mert sajátos gyöngyszerű csillogása van és finom porszerű az anyaga, mely jól tapad a bőrhöz. Az összetevő hivatalos funkció besorolása színezék.

Red 6 / CI 15850 sz EWG Kockázat: 1.5

Színezék. Piros.

Használod ezt a krémet? Mondd el róla a véleményed!