Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
wishes
2016.09.16. 20:14
Ragacsos kis semmi, de régen azért szerettem. Szerencsére elmúltak azok az idők is. :)
2016.04.29. 19:06
Te jo eg!! Utalom az illatát. Nagyon. Borzalmas es ragad is. Nem ajanlom.
2015.08.17. 12:47
Azt hittem, hogy ennyi pénzért hozzájutni egy termékhez nagyon nagy szerencsére vall... épp akcióban vettem, úgyhogy kb 300Ft-ot fizethettem érte. Nagyon vártam, hogy felkenhessem, de sajnos nem okozott semmilyen pozitív érzetet sem... nagyon nagyon ragad, ami sajnos a komfortérzet rovására megy... :(
2015.07.31. 21:57
Nagyon ragad, az illata is elég mű. Meg amúgy sem jött be ez a tubusos kiszerelés.
Utoljára szerkesztve: 2015.05.27. 12:32 - 2015.05.27. 12:28
Csillog, olcsó, jó. Igazából nem vagyok az a nagyon szájfényes fajta, inkább rúzsozok, de, ha kis cuki pinkes csillogásra vágyom, akkor mindig kéznél van. Viszont nagyon ragad.