Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Tanácsadók, online

Nu Skin Clear Action Éjszakai Kezelés

3.8
Hozzáadva 2011.08.19.by

zoltan.toth.pordi

Alvás közben minimalizálja a pattanások nyomait, és segít a sima, tiszta és egyenletes tónusú bőr kialakításában.

• A szabadalmazott alfa zsírsav segít csökkenteni a bőr egyenetlenségeit, és eltünteti a pattanások nyomán visszamaradó bőrelszíneződéseket.
  • A retinol segít a sima és egyenletes bőrfelszín kialakításában.
  • A szalicilsav a bőr pórusaiba behatolva előzi meg a pattanások megjelenését.
  • Biztonsági-, és bőrgyógyászati szempontok alapján tesztelve.

Az összetevőlista elején az aktív összetevő, a szalicil sav (0.5%) szerepel.

19 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.10.14. 18:00 - 2022.10.14. 18:00

Nem árt, de nem is használ, röviden ennyi. Kellemes, hűsítő érzés, de nem tűnnek el gyorsabban a pattanások vagy hegek, továbbá ha a cég ennyire nagyra tartja magát, és el is kéri ennek az árát, akkor a parabéneket illenék mellőzni már régóta. Furcsa egyébként, hogy mennyire nagy a minőségbeli eltérés, némely termékük szenzációs, mások pedig egy alsókategóriás drogériással vannak egy szinten.

2018.12.02. 07:11

Ennyi pénzért eredményt is vártam volna!Ugyanolyan mint egy közepes minőségű hidratáló krém.

2018.03.03. 11:40

Ő és a nappali testvére nagyon hasznosak. Én is úgy vettem észre hogy hozzászokik a bőr ezért kúraszerűen használom. A hegeket villámgyorsan képesek halványítani, hidratálás nem várható tőlük viszont rendbe teszik hamar a gyulladt, pattanásos bőrt.

2017.08.29. 02:17

3nap alatt szinte teljesen rendberakta a gyulladt pattanásos, heges bőröm. Meg van par, de az is muloban. Nagyon szuper!

2013.07.31. 12:31

Egy durva kozmetikai "tisztítás" után kentem fel először ezt a krémet estére. Másnapra minden gyulladást leszedett, hámlasztott. Akkor kezdtem használni huzamosabb ideig. Szuper gyulladáscsökkentő, és a pattanások száma is kevesebb lett tőle. Sajnos egy idő múlva hozzászokott a bőröm és már nem használt.

2011.08.11. 18:24

Eleinte nagyon meg voltam vele elégedve, annak ellenére, hogy használat után olyan érzésem volt, mintha nem ivódott volna be teljesen a krém, hanem egy kis réteg maszkszerűen a bőrömön maradt volna. A pattanásaim száma jelentősen csökkent. Viszont egy félév után hozzászokott a bőröm, és már nem volt olyan eredményes a használata. Jó krém, de túl drága.