Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Hozzáadva 2012.08.01.by

racz.linda

Extrém száraz bőrre.

2021.04.18. 16:09

Legjobb kézkrém amit eddig használtam. Könnyen beszívodik és nem ragacsos. Már az első használat után lényegesen jobb lett a kezem. A hideg és sok kézmosás miatt extrém szárazak a kezeim.

2020.10.24. 08:30

Éjszakára használom, reggelre gyönyörűek a kezeim. Benne van a top 3-ban kézkrém kategóriában

2020.10.24. 07:19

Ez a termék, illetve ez az ureás vonal egy méltatlanul kis publicitást kapott kincs. :) Van egy 10% ureás láb balzsamuk is, amit én kézre-lábra használok (a 10%-os kéz-és lábbalzsam összetevőlistája kb. ugyanannak tűnik). Meggyőző eredmény pandémia miatti sok kézmosás miatt szanaszét száradt kezeimen is.

2017.10.12. 09:12

Már a második krémet használom. Extrém száraz kezeimet puhává varázsolja. Hamar beszívódik,nem hagy ragacsos érzetet. Az összetevői is szépek! Nem fogunk megválni egymástól.

2017.07.09. 11:51

Korábban semmit nem hallottam erről a márkáról ,de aztán Petrán Ágnes nagyon dicsérte így gondoltam teszek vele egy próbát és nekem nagyon bevált.Meglepően könnyű állagú krém de ehhez képest nagyon jól hidratál, és ami nálam plusz pont hogy illatmentes ami kézkrémeknél sajnos nagyon ritka.

2016.09.30. 11:22

Gyerekkori ekcéma miatt száraz a bőr a kezemen. A rendszeres ápolásnak köszönhetően nem rinocérosz szárazságú a bőröm, de így is minden kézmosás után krémeznem kell és nekem nem elég egy gyengébb, híg kézkrém, hanem tartalmas kell.Ez a krém nem túl sűrű, ám nagyon jól ápol, tökéletes a bőrömre!