Lemosók, Tonikok

Omorovicza Termál Tisztító Balzsam

4.3
Hozzáadva 2022.01.24.by

kbarbi

Magyar világhírű termék. Termékeik már a Vogue vagy az igen tekintélyes Oprah magazinban is feltüntek. Kate Hudson és más hírességek is vevőik közt szerepelnek.

A termál tisztító balzsam méregteleníti és kitisztítja  a pórusokat miközben táplálja is a bőrt. Miközben tisztít egyben nyugtat és hidratál is.

Hatóanyagai: magyar iszap, édesmandula olaj, narancs virág, ásványi hordozó rendszer (mineral cosmetology)

25 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2023.09.14. 05:54 - 2023.09.14. 05:53

Teljesen egyezik a velemenyem az elottem szoloval (@reny).Budos. Avas zsir szaga van mocsar bukeval. 🤮 En sem tudom, hogy romlott-e... egy mini peldanyom van, amin nincs lejarati datum. Iszap szine van, suru, zsiros. Keves kell belole. Valoban leold minden sminket (kozben buzlik). Vizzel lemosni eselytelen, akkor tomeny zsirkent viselkedik a boron, "bekemenyedik", tenyleg nem lehet leszedni. 😱 En egy mosdokesztyuvel szoktam lemosni, amibol aztan csak nagyon nehezen, hosszas sikalas utan tudom eltavolitani a sotet elszinezodest, amit az iszap okoz. 😵Utana viszont valoban tiszta lesz a bor, es puha is. Meg budos.😵‍💫Es ez tenyleg tulmegy azon a naturkozmetikum szagon, amit az ember meg elvisel. Amugy meg van benne parfum, de nem tudom mifele lehet, avas zsir esszencia?! Szoval nem szeretem. 2 csillagot adok neki, mert leszedi a sminket es puha utana a bor.

2021.07.05. 21:48

Nem lett a kedvencem.Nem tudom, hogy hozzám egy romlott példány érkezett-e, de ez konkrétan büdös.Nincs az a tipikus Omorovicza illat, mint a többi terméknél, ez szimplám büdös, mint valami avas zsír (nem tudom jobban megfogalmazni, de mindig ez jut eszembe, na nem mintha sok ilyen zsírt szagoltam volna eddig😄). Mondjuk az állaga is olyan. 😅 Szerencsére csak egy utazó méretben vettem, de a szaga miatt ez is lassan fogy.😁 Hatásában nem rossz, szépen leszedi a szemsminket de vízzel lemoshatatlan, vattakoronggal tudom csak eltávolítani.

2020.01.21. 16:18

Akciósan jutottam hozzá egy karácsonyi csomaghoz,amiben ez volt a teljes kiszerelésű termék,valamint volt még benne egy utazó méretű arcradír,egy szintén utazó iszapmaszk és egy mini törlőkendő.Valóban nagyon luxus érzést kelt a csomagolás, kellemesen puha lett a bőröm a használatuk után,de.....ennyi.Simán lehet élni nélküle,nem éreztem azt,hogy mindenképpen újra kellene vásárolnom és nem az ára miatt,mert ha egy termék jól működik,akkor hajlandó vagyok áldozni rá.Nem győzött meg annyira,hogy más terméket is ki akarjak próbálni tőlük.

2019.12.25. 13:37

Rá kell jönnöm, hogy az Omorovicza nem az én márkám. Az az első termék, amire azt tudom mondani, hogy oké. Nincs ájulás, nincs ajnározás, csak szimplán oké. Az üveg hordozza a luxust (ennyi pénzért már na...), de nehéz, utazáshoz nem praktikus. Tisztít, de nagyon nehezen jön le a bőrről. A sminket lehozza, a spirálokkal vegyes eredménnyel küzd meg. Az összetevőkkel továbbra sem vagyok elégedett- alkoholok, illatanyagok? Próbálom megszeretni, rájönni mi benne a varázs, de egyelőre csak szemfényvesztést látok :(

2019.07.14. 18:50

Nagyon jó termék de brutál drága. Kevés kell belőle, így sokáig elég. Hidratálja a bőrt mivel olajos/zsíros állagú. Nagyon puha lesz tőle az arcom. Én pár percig az fenthagyom, jót tesz neki, tisztul az iszapból. Ami még szuper benne, hogy a sminket is simán leszedi, szempillafestéket is és nem csípi a szemem.

2019.06.09. 19:31

Beállok a rajongók táborába. Nagyon kellemes használni, nem szárítja ki a bőrt. Nagyon érzékeny vízhiányos bőröm van és nagyon szereti ezt a terméket. Kis próbatégellyel kezdtem, de azóta már a teljes kiszerelést is megrendeltem.

Piactér

Több mutatása