Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
melindadd
Könnyű textúrájú, gyorsan felszívódó krém nappalra és éjszakára. Teafaolajat és rozmaringot tartalmaz. Puhítja a bőrt és csökkenti a pattanások kialakulásának a mértékét. Egészségesebbé teszi és hidratálja a bőrt.
Kiszerelés: 75 ml
2016.11.15. 13:01
Akciósan vásároltam, nagy reményekkel. Zsíros bőrömre szinte "maszkot" húzott. Tapad, ragad, még testápoló helyett sem jó. Pénzkidobás számomra.
2015.10.22. 09:48
Viszonylag hosszú ideig használtam, amikor még nem volt különösebb okom aggódni a bőröm állapota miatt. Aztán rájöttem, hogy szinte semmit nem ér. Felkentem, de igazából semmit nem csinált a bőrömmel. Az illatát szerettem, meg hát arra jó volt, hogy alapozó alá tegyek valamit, úgyhogy emiatt egy 2-est kap.
2015.03.20. 19:28
Használtam 2-3 évig, aztán megújították a csomagolását, és 25 ml-lel kevesebb krémet adnak el drágábban - ez aztán az üzlet. Nagyon szerettem egyébként, de amikor szembesültem az összetevőivel - hogy mennyi parabén van benne - nem voltam elragadtatva. Nem is értem, miért Pure Nature. Ennek a réginek a tégelye is praktikusabb volt.
2014.07.14. 04:26
Nagyon nehéz az arcbőrömhöz megfelelő arckrémet találni, amikor akciós volt, akkor rendeltem meg és nem bántam meg. Nagyon jó kis krém, főleg ilyen áron. Néha kicsit nehezen szívódik fel.
2014.06.25. 11:58
Lehet, hogy csak én vagyok így ezzel, de úgy kiszárította az arcomat, hogy az nem igaz... Elhasználom, ha már megvettem, de nehezen fogy nagyon...
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.