Sminkek arcra

Oriflame Giordani Gold Sminkalap

3.9
Hozzáadva 2021.02.18.by

ForestNymph

Az orchidea-kivonattal gazdagított sminkalap tökéletes alapot biztosít a sminkeléshez, és puhítja, kisimítja a bőrt, ragyogóvá teszi a tónusát.

2017.06.08. 07:47

Nekem konkrétan semmit nem ér. Olyan mintha nem is lenne,felesleges kence,ami nem is volt olcsó.A smink tartósságában sem segít.Az állaga illata jó.De ez nem segít rajta.

2017.01.29. 12:53

Kb. 2000 Ft-ért vettem egy akcióban. Szeretem az illatát, jó az állaga, de tényleg nem tűnik annyira erősen tartósítónak. Viszont ragaszkodom már hozzá, így nem szívesen váltanék.

2016.10.21. 10:52

Egyszerű primer, nekem valahogy ragyogóbb lesz tőle az arcom, sminkem. A szilikonosabb, jobban fedő termékeket nem kedvelem, mert nem szeretem annyira elzárni a bőrömet. Így nem is használom ezt sem minden nap, kizárólag alkalmi sminkeknél.

2016.08.31. 14:09

Nem jó, nem segít semmit abban, hogy tartós legyen a smink. Könnyű krém, hamar beszívódik, kellemes az illata, nem zsírosodik tőle a bőröm, szóval minden megvan benne, csak épp az nincs, ami miatt rendeltem.

2016.06.21. 19:32

ajándékba kaptam,és nagyon megvoltam vele elégedve,a sminkem sokkal tovább ott maradt hibátlanul az arcomon ,kopás nélkül :)

2016.06.17. 15:36

Pár éve vettem, nem nagyon használom sajnos, nem túl zsíros termék, viszont csak ideig-óráig segít a smink megtartásában.