Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Holly
Extra kényeztető hatású, tápláló testápoló krém organikus forrásból származó tej- és mézkivonattal. Intenzíven táplálja, puhává, rugalmassá, illatossá teszi a bőrt, egész napos hidratáltságot nyújt.
2023.08.07. 12:48
Nagyon jó a bőrömnek, puhává és illatossá teszi. Kellemes az illata, szívesen használom.
2023.06.29. 13:47
Műkörmösöm mindig ezzel keni be a kezem. Puha és hidratált lesz tőle a bőröm.
2023.01.23. 13:50
Régebben használtam ezt a testápolót és nagyon imádtam az illatát és az állagát, valahogy feledésbe merült, de örülök, hogy megláttam újból meg fogom rendelni.
2023.01.18. 11:07
Szerettem használni, illata mese volt jól be is szívódott és jól hidratalt, az én bőröm nem extrém száraz de nekem szuper volt állaga is tetszett.