Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
linda.labik
2023-ban megújult változat!
2025.03.26. 16:47
Évek óta kedvenc hajolaj, nem nehezíti el a vékonyszálú hajam, tökéletes mindennapi használatra is
Utoljára szerkesztve: 2024.08.09. 01:10 - 2024.08.08. 10:50
Évek óta használom én is, anyukám is. Tökéletes szerintem. Sokáig elég
Utoljára szerkesztve: 2024.10.02. 13:39 - 2024.07.21. 16:11
Szőkített, hullámos, vastagszálú hajam van, a végei szárazak, töredezettek. Mindennapos használat mellett sem javult a hajam, viszont nagyon jó illatú, gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros érzetet. Nem pontoznám le, mert akinek jobb a hajszerkezete, annak tökéletes lehet. Én elhasználom, de újra nem veszem.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.02. 13:40 - 2024.07.13. 20:28
Nekem a revox olaj mellett ez a másik nagy kedvencem, hiszen ár-érték arányban igazán kedvező, finom az illata, pihepuha hajam lesz tőle és báőrmennyit rakok rá, nem nehezíti el (ezt eddig csak a revoxnál tapasztaltam), szóval én szeretem használni nagyon is a puha hajam miatt, főleg mert nagyon jól ápolja a hajvégeket, alig törik és nagyon puha, selymes.
2024.05.04. 22:26
Sajnos a szőkített, hullámos hajamra nem volt elég. Alapvetően jó illatú termék és nem nehezítette el a hajamat sem - ami hatalmas pluszpont -, viszont mindennapos kenegetés mellett sem nagyon óvta a hajvégeket a töredezéstől, ami más termékkel végül sikerült, ezért váltottam róla, hiába használtam évekig.Ha az átlagosnál kissé kevésbé egészséges a haj vagy festett (ahogy az enyém), ott feltehetően nem lesz elég ez az olaj, amit sajnálok. :(Összességében 3 pontra értékelem, mivel egy szerencsésebb hajszerkezettel el tudnám képzelni, hogy egyedül elég lenne egy hajápolási rutinba. De ez nem az az életszakasz sajnos. Ha eljutok a hormonproblémák és életmódbeli kacifántosságok után egy egészségesebb hajápolási rutinig és fizikai egészségig, elképzelhető, hogy adok neki új esélyt.
2024.01.24. 14:35
Hamar beszívja a hajam, mégis nagyon hidratálja. Már harmadjára veszem újra, nagyon ajánlom!:)