Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Paula's Choice Hyaluronic Acid Booster

3.8
Hozzáadva 2020.04.14.by

komzsuska

Egyedi liqui-gel formula, ami hialuron savat és kulcsfontosságú, a bőrben természetesen is megtalálható, bőrregeneráló összetevőket tartalmaz. Hatására a bőr azonnal feltöltődik, a ráncok, finom vonalak simábbak lesznek. A kezelés erősíti a bőr természetes vízmegkötő képességét és védőrétegét is, plusz, pár csep belőle bármilyen hidratáló krém vagy szérum hatását fokozza .

Használható a szem körül is, 100%-ban illat- és színezékmentes.

14 400 Ft-tól

2023.01.07. 19:20

Deluxe mintát kaptam belőle. Kellemes hyaluron szérum, hidratál, nem irritált. Kicsit ragacsos érzetet hagy. Viszont ekkora mennyiségért iszonyatos ára van, meg a TO Matrixyl mellé már nincs szükségem extra hyaluronra a reggeli rutinban, úgyhogy nem fogok teljes kiszerelést venni belőle. Max. a TO vagy a G&G hyaluron szérumait próbálom kis esetleg.

2022.08.03. 04:51

Három deluxe mintát használtam el belőle nyáron, nagyon kellett a bőrömnek az extra hidratálás. Nagyon kellemes volt használni, gyorsan beszívódott, mehetett reggel (enyhe) smink alá. De amikor elfogyott, nem vettem észre hatalmas változást. Az ára meg ezért kissé húzós.

2021.12.18. 22:42

Delux kiszerelést vettem meg belőle. Híg,picit ragacsos érzetű, hamar beszívódik. Sajnos nekem nem volt jó, gyulladt pattanásokat okozott.

2020.01.23. 08:24

Nekem nagyon gyorsan beszippantja a bőröm és szép sima bőr lesz a végeredmény. Nagyon tetszik a csomagolás is, praktikus, hogy nem pipettás, gyorsabban, könnyebben lehet használni. Nem irritál (nincs is mitől), nem kukacosodik, maximálisan meg vagyok vele elégedve.

2019.11.16. 18:16

Kiváncsi voltam rá, így karácsonyra megvettem, sokáig elég volt, de olyan nagy változást nem hozott a bőrömnek. Kellemes volt, nem okozott pattanásokat, de szerintem jóval olcsóbb hialuronsavas szérumok is tudják ennek a hatását hozni, mint pl a the ordinary és a g&g 101 Ha5 Light.

2018.02.22. 11:07

Mintát használtam belőle, pici pipettás üvegcsében jött --> ez nagyon tetszett!De: nekem a használata nem jött be. Bármihez kevertem, valahogy "kukacos" lett a végeredmény az arcomon, nem tudtam rá sminkelni sem, ha ezt a terméket használtam.Nem tudtam kikísérletezni rá felhasználóbarát módot, ehhez azért elég drága dolog.Bocsi Paula...