Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok

Paula's Choice Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser

4.4
Hozzáadva 2020.04.14.by

komzsuska

Anti-aging luxus-lemosó kifejezetten a kombinált és zsíros bőr ápolására. A speciális formula tökéletesen eltávolítja a felesleges olajat és sminket a bőrről, anélkül, hogy megbontaná a bőr külső védőrétegét. Kulcsfontosságú bőrhelyreállító összetevői, mint például a keramidok és a hialuron sav segítségével regenerálja a bőrt, sima, fiatalos és pihe-puha érzetet hagyva maga után.

Használható a szem körül is, 100%-ban illat- és színezékmentes.

9 600 Ft-tól

2024.03.28. 13:10

Sajnos nekem annyira nem valt ez be, sok volt az en boromnek. Ez nem a termek hibaja valoszinuleg a velemenyeket elnezve, de nekem huzodott utana a borom. Az allaga es a hasznalati elmeny viszont teljesen rendben volt.

2023.12.03. 14:53

A zsíros bőröm arcápolási rutinjának alapdarabja. Néha néha megpróbálkozom mással, de azonnal visszatérek. Kíméletes, de alapos és határozottan jobb tőle a bőröm komfortérzete.

Utoljára szerkesztve: 2023.07.15. 13:54 - 2023.07.15. 13:52

Nekem csalodas. Jo minosegu, kimelo habzo lemosot kerestem, ezt ajanlas alapjan valasztottam. Kellemes puha allaga van, erezni hasznalat kozben, hogy jo minosegu. Szerintem eleg jol tisztit is, mitesszert, pattanast nem okoz. Viszont par hasznalat utan eszrevettem, hogy iszonyatosan irritalja, kipirositja a boromet es fellangolt tole a rozaceam.

2023.04.20. 07:38

Igazi luxus lemosó, szuper állaga van, én nagyon szerettem. Sokáig elég, nagyon szép bőrképet eredményez. Az ára kicsit borsos, de még így is gondolkozom, hogy visszatéerk rá.

2023.04.08. 21:06

Nem rossz lemosó.Jól tisztít, puha krémes habja van.Nem szárít.Igazából nem tud semmi olyat, amit mondjuk kicsivel olcsóbb La roche posay, cerave, vagy akár néhány drogériás társa ne tudna.

2023.02.20. 10:31

Egyszerűen tökéletes. Nem húz, nem szárít, finoman habzik, mindent leszed. Az ára nem túl baráti, de ez sajnos minden Paula termékre igaz.