Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Selymesen terülő, hidratáló szérum sok-sok antioxidánssal, a bőröregedés látható jeleinek megelőzéséért. Óvja a bőrt a környezeti károkkal szemben, miközben fontos összetevőkkel látja el, és hozzájárul, hogy a fakó bőr visszanyerje természetes ragyogását.
2024.04.10. 12:03
Nagyon szeretem, de inkább télen, az állaga miatt. Nyárra a világoskék light verziót használom.
2024.02.19. 22:13
Isotretinoin kúra miatt száraz a bőröm, és pattanások után maradt foltokra kerestem valami jó antioxidánst. Több, mint 2 hónapja használat után minimális változást vettem eddig észre. Viszont, amit mindenki utál, én imádom az állagát, annyira izgalmas! Reggeli rutinba tettem bele, csak ezt használom, majd 2 perc múlva BOJ fényvédőt használok, és nagyon szép a finishe így :) illetve sminkelni is tökéletesen lehet rá
2023.10.24. 08:01
Egy hete kezdtem el használni ezt a szérumot, mellette 5 másik PC terméket is, előtte nem porbaltám semmit a márkától.Éjszakára használom ezt a szérumot, nappalra pedig a világoskék light változatát.Megmondani nem tudom hosszútávon sem, hogy használ-e vagy sem, mivel mellette több PC terméket is használok, teljesen másokat nappalra és éjszakára is. Viszont azt tudom hogy az állaga rettentően zavaró, mintha folyékony szilikont nyomnék az ujjamra. Viszonylag könnyen eldolgozható, nagyon fényes lesz utána a bőröm, ami éjszakára nem zavaró, de nappalra senkinek sem ajánlom, kivéve annak akinek már krokodil bőre van, olyan száraz, talán akkor nem fénylene úgy az ember feje tőle, mint egy villanykörte.Sajnálom, de az állaga borzasztó számomra, nagyon mű érzést kelt bennem, nem tudok megbarátkozni vele, újravenni se fogom, ezért 3*, de csak mert nem tudom használ-e vagy sem, de szívem szerint max 1*-ot adnék neki… ellenben a PC Resist Anti-Aging Retinol Serum éjszakára valami csoda, az állagát tekintve főleg.
Utoljára szerkesztve: 2023.02.28. 11:42 - 2023.02.23. 13:50
Sokkal egészségesebb a bőröm mióta használom. Először fura volt az olajos állaga, de felkenés után 5 percet várok és teljesen eltűnik a fényesség, és mehet rá a fényvédő. A 2. flakont használom, az ára miatt ki fogok próbálni más terméket is, ami hasonlóan stabil formula.
2022.03.12. 13:36
Számomra ez a termék semmi extrát nem hozott. Jó az állaga és kellemet érzetet ad a bőrnek, de annyit nem ért számomra, mint amennyibe került.
2022.01.18. 07:35
Szuper szérum. Most rendeltem meg a nagy kiszerelest. Télre tökéletes, az amúgy kombinált vizhianyos borom nagyon szereti. Tenyleg selymesen terül szét, de hamar beszivodik, nem ragacsos. Nyáron sok volt talán, de mégis jobban tetszik, mint a világoskék változat.