Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
skata
Remekül működik minden hajtípuson és a legérzékenyebb fejbőrön is. Nem vált ki irritációt, hidratáló és hajkisimító hatású, és még az erős szálú, durva hajat is puhává, fényessé és kezelhetővé varázsolja. Selymes állagának köszönhetően könnyű adagolni, eloszlatni és kiöblíteni. Ideális érzékeny, viszkető fejbőrre.
A termék 100%-ban illat- és színezékmentes.
Kiszerelés: 420 ml
2019.02.22. 11:24
Nem nehezíti el a hajam, de szép puha lesz tőle. Még az erősen igénybevett hajvégeim is. Kiszáradt fejbőrre is szoktam felvinni egy keveset, akkor sem zsírosodik hamarabb. Az eddigi illatanyagmentes balzsamok közül ez vált be a legjobban, elég kiadós, nem kell belőle sokat felvinni a hajra, jól eloszlatható.
2015.04.11. 09:23
Először két tasak mintát rendeltem belőle és miután meggyőződtem róla hogy nem nehezíti el a hajam mint minden más balzsam,sőt még ragyogó és puha is lesz tőle,egyből megrendeltem a nagy kiszerelést!Azóta is minden hajmosásnál használom és nagyon szeretem.Egyedül az ára ami kissé zavaró,szerintem kicsit túlzás.Ha találok egy alternatívát ami árban is kicsit barátságosabb akkor le fogom cserélni.De csak az ára miatt.Ezért kap most egy 4-est,mert amúgy meg szuper termék!