Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
vira.15
2019.11.23. 14:22
Angliából rendeltem, 1 héten belül ideért, cakkpakk 10e Ft körüli összegbe került. Harmadik hónapja használom, lelkiismeretesen minden este. Nekem nem csak a szempillák hosszának növekedése lett nagyon látványos hanem rengeteg új pillám is lett tőle. Most, 3 hónap után gyönyörű dús, hosszú és ívelt pillasorom van ami festés nélkül is nagyon feltűnő. Bátran és szívesen ajánlom mindenkinek!
2017.03.31. 08:44
Szépen látszik az eredmény, egyértelműen hosszabbak a pilláim. :) 5*.
2015.12.07. 10:30
Féláron jutottam hozzá a neten, ezért rendeltem meg.. Elég borsos az ára, viszont cserébe tényleg hatásos. Nekem majdnem a duplájára nőttek a pilláim tőle, 5-6 hét alatt. Szóval valóban csodaszer... :) Viszont amikor abbahagytam a használatát, mert elfogyott..., kb ugyanennyi idő alatt visszarendeződött az eredeti állapot... :( De az tuti, hogy varázslatos szempilláim lettek tőle, mindenki azt hitte, hogy 3D-s pilláim vannak. Lehet, hogy ha hosszútávon használom kitartóan, megmaradt volna az eredmény. Most egy másik szérummal próbálkozom, ha nem válik be, tuti visszatérek ehhez.
2014.01.12. 20:00
Nagyon hatásos szérum. Alkalmazása során, kb 1-2 mm-t is nőtt tőle a szempillám. Minden este, lefekvés előtt kentem fel a szempillatövekre. Egy hónap elteltével látható az eredmény, nekem nagyon bevált. Akkoriban többen megkérdezték tőlem, hogy műszempillám van-e. Bár én ajándékba kaptam, de az ára elég húzós...pár 100Ftért ricinusolajjal is hasonló eredményt érhetsz el :)
2013.11.15. 13:24
Én már másodjára vettem meg, nekem nagyon bevált! Én szemöldököm miatt vettem leginkább. Ott a legszembetűnőbb a változás, újra szép, formás és dús! De a szempillám is sokkal dúsabb lett. Nekem 5*! :)
Utoljára szerkesztve: 2013.11.06. 16:14 - 2013.04.15. 09:08
A terméket Angliából rendeltem Ebay-en keresztül.Szkeptikus voltam az elején,de egye-fene max. 40 eurom bánja úgy voltam vele.A leírás szerint kb.3 hónap kell a végleges eredményhez.Tapasztalataim:a negyedik hétnél vettem észre az első szembetűnő változást,a szemem szélénél elkezdett a pillám kunkorodni.Hozzáteszem nekem fekete, szög egyenes, rövid szempilláim voltak!Ezen kívül sötétebb(mintha festve lenne)és dúsabb lett.Most tartok a 2. hónapnál és bizony nagyon feltűnő a változás.Már mások is észre veszik,megjegyzik a változást.Reggelente pedig össze-vissza áll a hosszúsága miatt :-)Igaz, nálam a jobb oldali hosszabb mint a másik,de ezt csak én veszem észre.Lassacskán ki fog fogyni a tubus(3ml),de az ápolást folytatni kell a 3. hónap után is!Ekkor elég lesz heti 2x felkenni a szérumot.Ha ez kifogy,akkor az Ardell Brow and Lash szérumot fogom megrendelni,mert az jóval olcsóbb és 7ml !a tartalma,elvileg ugyan azt kell tudnia mint a RapidLashnek.Remélem tudtam segíteni Nektek! Update 2013 nov. Sajnos hosszú távon elkezdtek hullani a pilláim,láthatóan kevesebb és rövidebb lett!Hiába használtam hónapokig minden nap:-( Szóval nekem nem vált be a szer.