Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
UnVraiAnge
A híres topmodell, Kate Moss rúzs kollekciója a Rimmel London számára, mely 7 gyönyörű árnyalatból áll.
2022.12.06. 21:30
38-as árnyalat van meg és nagyon jó. Finom illata van, tartós és szép fedése van.
2021.08.07. 09:29
42-es árnyalatban használtam, nagyon jó színe van, egyik legjobb színű rúzsom. Viszont sajnos egyáltalán nem tartós, nekem nem tart túl sokáig. A színe miatt sajnálom, hogy már nem kapható.
2020.08.05. 18:15
Jól pigmentált, jó az illata. Tartóssága : 10/6
2020.03.04. 15:31
Jól pigmentált (05-ös), viszont nem elég tartós. Mondjuk ennyi pénzért nem számítottam csodára. Tetszik-tetszik, de nem a kedvencem.
2019.12.12. 19:50
Nekem a 08 árnyalat van meg, ami nude, kicsit rózsaszínes. Imádom, nagyon szép, természetes színe van. Látszik is meg nem is, szval visszafogott sminkhez ideális!
2019.09.29. 20:52
Nekem a vörös árnyalatú van meg és imádom a színét. Jól pigmentált és nagyon szépen mutat felkenve, azonban közel sem elég tartós. Számomra az egyik legfontosabb tulajdonság a rúzsoknál a tartósság, mert nem szeretem folyton igazítgatni, újrakenegetni. Ez a rúzs azonban nagyon könnyen kopik és mivel elég sötét színű, ezért könnyen észrevehető ha már nincs tökéletes állapotban. Talán egy világosabb, a természetes ajakszínhez közelebbi árnyalat, jobban használható lenne, mivel nem lenne olyan látványos, ha már kicsit lekopott a rúzs.